Tonkretesz a csaladom?! Vagy csak a melegtol erzem magam igy es majd elmulik?
Jaj Istenem!
Nem tetszik, akkor keress munkát és költözz el!
Mi lenne veled, ha a szüleid is ezt csinálnák minden áldott nap?
Eszedbe nem jutott, hogy csak kedvességből kitakaríts, megfőzz vagy valami hasonlót?
Koszonom a valaszokat!
14 evesen? Jol is neznenk ki:D
Amugy fozni meg nem igazan tudok csak egyszerubb kajakat, sutni szoktam meg takaritani is.
A meleg kikészíti az embert. De tény, hogy neked is tenned kell azért, hogy értelmet adj a napjaidnak.
Van még majdnem egy egész hónap a nyárból, találj ki valami értelmes foglalatosságot. Például az tök jó lehet, hogy mondjuk megtanulsz főzni. Minden nap egy egyszerű recept, netes főzőoldalakról válassz olyat, ami könnyű, vagy anyukáddal, nagymamáddal, aki ráér, beszéljétek meg.
És a szüleiddel legyél türelmesebb. Nekik is 38 fok van, ők is pocsékul vannak, ingerlékenyebbek. Ráadásul egész nap dolgoznak. Érthető, ha gyakrabban kiabálnak.
Nekem ez az első végigdolgozott nyaram, és most például főbe tudnám lőni magam, ha lenne egy pisztolyom. Iszonyú kimerült vagyok, mert nem bírok este elaludni a meleg miatt, viszont reggel akkor is kelni kell. Így kb. 3 órákat alszom már egy hete, folyamatosan fáj a fejem és a gyomrom is, mert ipari mennyiségű kávéval lehet csak a munkát kibírni. Őszintén szólva ha lenne egy gyerekem, akiről tudom hogy pl. addig alszik, amíg akar, és nem kell dolgoznia, nem igazán tudnám tolerálni a nyűgösségét. Akkor sem, ha megértem hogy neki is melege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!