Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20on evesek ti ossze szoktatok...

20on evesek ti ossze szoktatok neha bujni a szuleitekkel?

Figyelt kérdés
Egyik baratnom mondta hogy o neha osszebujik a szuleivel, ez a normalis? En azon kivul hogy megolelem, megpuszilom oket, vhogy nen vagyom toluk tobbre, kifejezetten furan ereznem magam
2021. nov. 23. 15:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem szoktam. Hát, ha ő ezt igényli akkor mi a gond?
2021. nov. 23. 15:11
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

Már kb általános iskolás korom óta nem bújok össze a szüleimmel.

20-on évesen ez tuti, hogy gáz.

2021. nov. 23. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
36 éves nő vagyok, anyukámmal néha. Mondjuk fekszik a kinyitott kanapén, én meg melléfekszem.
2021. nov. 23. 15:21
 4/16 anonim válasza:
95%
28 éves nő vagyok, a mai napig van, hogy odabújok néha Anyukám mellé, ha pl. valami baj van. Hetente/ kéthetente találkozunk. Van, hogy elalszok mellette, amikor nézünk filmet, de akkor is éjszakára haza megyek a saját lakásomba, csak délutáni szunyókálásról van szó. Én nem érzem cikinek, középiskolás koromban minden nap suli után mellette szúnyókáltam 1 órát.
2021. nov. 23. 15:40
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Előfordul: együtt tévézünk például anyummal, olyankor simán. Szívbeteg, ki tudja meddig ölelgethetem még meg: minden alkalmat megragadtok hogy kimutathassam: szeretem az édesanyám. És tök mindegy hány éves vagyok, ő az anyukám marad.
2021. nov. 23. 15:46
 6/16 anonim ***** válasza:
3%

#5 honnan van saját lakásod?

Én 27 vagyok, de belátható időn belül nem igazán lesz 70-80 millám lakásra. 27f 😅😄😄

2021. nov. 23. 15:52
 7/16 anonim válasza:
95%
#7-es #5-ös vagyok. Hitelre vettem 2017-ben 7 millió ft-ért egy kisvárosban, majd később 4M Ft-ért felújítottam, ahogy engedte a büdzsé. Teljesen önerőből, mindent nélkülözve, csak a lakásra koncentrálva. Nehéz volt, a hitelt 9 hónap múlva visszafizetem. Egyetem mellett amúgy végig dolgoztam P-SZ-V.
2021. nov. 23. 15:59
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Én is megölelgetem, sőt van olyan, hogy együtt alszunk, 30 éves férfi létemre, különösen, hogy most külföldön élek, igénylem egy idő után az anyai ölelést, de egyébként én is anyás voltam, sőt van olyan, hogy anyám lemossa a bátyám hátát ha megkéri vagy az enyémet, de ebbe sincs pedofil dolog.. hanem úgy teszi meg mint anya a fiának...
2021. nov. 23. 16:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: már hogy lenne pedofil, ha felnőttek vagytok? 🙄
2021. nov. 23. 16:52
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Én se értem, sőt még verfertőzés se merül fel, szerintem netalán tán ha beteg lennék, gondolok itt a COVID-os járványra, akármennyi idős lennék, és akármennyi lenne jó anyám, ott cserélgetné a borogatást rajtam...
2021. nov. 23. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!