Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az a gyanúm hogy apám csalja...

Az a gyanúm hogy apám csalja vagy tervezi csalni az anyukámat és nem tudom hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma halottam egy nővel beszélni akivel valami találkáról beszélt és úgy köszönt el hogy szia drágám, viszont miután megkérdeztem hogy kivel beszélt azt mondta hogy egy férfi munkatársával.
2021. nov. 20. 11:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%
Mindenképpen mondd el! Akik itt azt mondják, semmi közöd hozzá, azok olyan férfiak, akik otthon szintén félrelépnek, és azt hiszik, az a normális, hogy az ember átb*ssza az egész családját egy punci vagy egy f*sz miatt.
2021. nov. 20. 17:37
 22/27 anonim ***** válasza:
53%
te beteg vagy, ha szerinted a gyerek dolga ez. ha anyuka olyan ember, az is lehet, hogy a gyereket utálja meg ezért. de nyugodtan bíztasd csak. biztos nagyon fontos, hogy a frusztrált kis életed miatt valaki mással is jól kibabrálj.
2021. nov. 20. 17:56
 23/27 anonim ***** válasza:
62%
22:👍
2021. nov. 20. 18:42
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem elnnék lusta visszakeresném ezt a kérdést korábbról.
2021. nov. 20. 23:45
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg jah, az is hihető hogy számlán stb nincs se telefonszám se semmi, mindegy is.
2021. nov. 20. 23:45
 26/27 A kérdező kommentje:
A teljes hívás listát szeretném visszaállítani. Egyébként meg ebben a témában most írok ki elsőként kérdést mivel ma halottam a beszélgetést. Ha még azt hiszed hogy kamu a kérdésem akkor csak görgess tovább, de ne rontsd itt a levegőt.
2021. nov. 21. 00:56
 27/27 anonim ***** válasza:
59%

hol szeretnéd visszaállítani? apád telefonján? nem hiszem, hogy jó ötlet más telefonját piszkálni.

ha tényleg megcsalja anyukádat, akkor valószínűleg egyébként is jelszóval védett.

elmondod, hogy mi a terved?

2021. nov. 21. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!