Az a gyanúm hogy apám csalja vagy tervezi csalni az anyukámat és nem tudom hogy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma halottam egy nővel beszélni akivel valami találkáról beszélt és úgy köszönt el hogy szia drágám, viszont miután megkérdeztem hogy kivel beszélt azt mondta hogy egy férfi munkatársával.2021. nov. 20. 11:44
11/27 anonim válasza:
Nyíltan homofób
Mint a legtöbb meleg, aki titkolja.
12/27 anonim válasza:
minden héten van egy ilyen kérdés. hol apa, hol anya, hol a legjobb barát. és minden héten összecsapnak a mondd el neki, tudnia kell, meg a semmi közöd hozzá pártiak.
jó lenne egyszer hallani, hogy végül mi történt.
egyébként szerintem, ha akarod, akkor beszélgess apáddal róla. mondd el, hogy emiatt rosszul érzed magad. anyukáddal viszont ne. mert a házaséletük problémáit nekik kell megoldani. ahhoz neked nincs közöd.
13/27 anonim válasza:
Nyíltan homofób...oké, értjük, tehát látens meleg. :D
14/27 A kérdező kommentje:
Valaki tudja azt hogy hogyan lehet visszahozni a kitörölt hívási előzményt?
2021. nov. 20. 13:52
15/27 anonim válasza:
Semmi közöd apád telefonjához.
16/27 A kérdező kommentje:
Ahhoz viszont rohadtul közöm van át akarja cseszni az anyámat csak mert nembír magával.
2021. nov. 20. 13:57
17/27 anonim válasza:
ha anyukád csinálná, akkor hogy reagálnál?
egyébként meg azt gondolom, hogy te nem látsz bele az ő kapcsolatukba. hagyd ezt rájuk.
ami rád tartozik, az a szüleiddel való kapcsolatotok. a házasságukról ők döntenek
18/27 anonim válasza:
Nem, semmi közöd hozzá. Akkor se, ha át akarja cseszni. Maradj csak csöndben magadnak, ez az ő meccsük, ne üsd bele az orrodat.
19/27 A kérdező kommentje:
#18 te komolyan csak csendben néznéd hogy apád átvágja anyádat?
2021. nov. 20. 16:07
20/27 anonim válasza:
nem tudhatod, hogy milyen a kapcsolatuk. érted? lehet, hogy hónapok, vagy évek óta nem akar anyukád szexet. ez csak egy sarkított példa volt, de bármi lehet. nem tudhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!