Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért haragudhat rám apám?

Miért haragudhat rám apám?

Figyelt kérdés
Minden reggel 5-kor kelünk fel és apám előbb indul 15 percel reggel van mikor szoktunk egy két szót váltani de ma reggel semmit sem pedig direkt jeleztem neki hogy nagyon hideg van kint erre sem mondott semmit pedig szokta mondani hogy akkor jól öltözzél fel de ma semmit nem mondott de ma reggel többet voltam a szobába mint a konyhába és lehet hogy ez a baja? Azt hiheti hogy én haragszok rá? Ja és minden indulásnál mondta hogy szia jó tanulást de ma reggel semmit sem
2021. nov. 17. 06:11
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Álmos. Fáj a feje. Nincs kedve bájcsevegni.
2021. nov. 17. 06:31
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
Csak.
2021. nov. 17. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tettél valami olyat, amivel megbántottad? Ha nem, akkor csak simán rossz napja lehet. Majd ha hazaér, kérdezd meg tőle, mi volt a baja reggel.
2021. nov. 17. 07:35
 4/6 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

#1:+1:

Kérdező! Millió ilyen eset lesz még, amikor nem te vagy ennek az oka. És nem csak apáddal, hanem a pároddal is. Szokj hozzá!

2021. nov. 17. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Apukád ilyen, hogy állandóan azt kell lesni, hogy épp mire haragudhatott meg? Sokszor érzed magad így? Hogy nem tudod, épp mi áll a dolog hátterében? Hány éves vagy?
2021. nov. 17. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt csak faterod tudná megmondani.
2021. nov. 17. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!