Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másra is voltak már mérgesek...

Másra is voltak már mérgesek a szülei, amiért beteg volt?

Figyelt kérdés
Szerintem elég jól teljesítettem egész életemben a szüleimnek való megfelelésben, soha sehová nem jártam el, csak tanultam, barátaim is alig voltak, huszonévesen lett először párkapcsolatom, jövőre végzek orvosin csúszás nélkül. Mégis ott tartok, hogy felmerült nálam egy komolyabb betegség, ami lehet, hogy hosszadalmasabb kezelést (de legjobb esetben is legalább egy kis pihenést) igényelne, ezért előfordulhat, hogy nem fogok tudni eleget bejárni a gyakorlatokra, vagy nem tudom időben befejezni a szakdolgozatom, stb, és a szüleimnek elmondani sem merem, hogy bármi bajom van (külön élek tőlük). Nyilvánvalóan nem normális dolog, hogy eszembe sem jutott, hogy elmondjam nekik, hanem egyből azon gondolkozom, hogy hogyan lehetne minden vizsgálatot, kezelést, egyebet megoldani úgy, hogy tudomást se szerezzenek róla, és mellette lehetőleg akkor kapjam meg a diplomám, amikor az évfolyamtársaim nagy része. Ha eddig tudomást szereztek róla, hogy pl. egy előadásra nem jártam be, (mert totál felesleges időpazarlás volt) vagy egy gyakorlatot kihagytam, mert beteg voltam vagy közbejött valami, akkor ugyan nem "lecs*sztek", de passzív-agresszív módon azért tudatták velem, hogy semmi baj, de ugye tudom, hogy a híd alatt fogok lakni, ha így haladok, meg hasonló egyebek.
2021. nov. 16. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Ez van, ha zsarnok szülő tart el. Orvosi mellett nem tudsz dolgozni sem. Meghúzod magad, csendben maradsz, és amint nem szorulsz rájuk, fizikailag és érzelmileg is messze húzódsz tőlük.
2021. nov. 16. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy meg ne fecsegj annyit magadról, nem kell semmit tudniuk rólad. Biztos nem idegentől tudták meg, hogy nem jársz egy órára, hanem te nem bírtál csendben maradni.
2021. nov. 16. 17:19
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Mi az a komoly betegség, ami pihenéssel gyógyul, de vizsgálatokra kell járni többször?
2021. nov. 16. 17:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem "fecsegtem", csak pl. előfordult, hogy otthonról jártam be valamilyen gyakorlatra és egyik nap nem mentem be. A betegségem szerintem nem idegenekre tartozik, nem szeretném részletezni.
2021. nov. 16. 17:26
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
Akkor maradjunk annyiban, hogy komoly betegséget a pihenés nem gyógyít. Ami így javul, az nem komoly.
2021. nov. 16. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:
10%

Beteg voltam, apám rászedett hogy igyak meg vele 3L whiskeyt, jött a sógorom meg a haverom is. Nem akartam menni de kikönyörögte. Full bevoltam rúgva, ülök a fotelba, elkezd pofonozni, felálltam bevertem neki összeesett. Mondtam neki előtte hogy kész vok és h had pihenjek

23F

Testépítő

2021. nov. 16. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
A dilis testépítő, aki a témához nem illő hsz-eket nyög be minden témában.
2021. nov. 16. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon nem midnegy hogy mi az, mondjuk ha valaki megfázik mert nem öltözik fel pedig a szülei mondják, hogy öltözzön felr endesen akkor picit jogos a dolog.
2021. nov. 16. 23:13
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Mérgesek nem, de mikor korona miatt kidőltem 4 napra, már tűkön űlve várták, mikor fogok már tudni újra dolgozni.
2021. nov. 16. 23:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi az a komoly betegség, ami pihenéssel gyógyul, de vizsgálatokra kell járni többször? - nem is tudom, például az ízületi fájdalmaim, amiktől néha járni nem tudok? Járni... az ágyból felkelni sem.

Megoldás: pihentesd, melegítsd, inkább minthogy a szteroidot szedjem rá. Azt amíg lehet, kitolnám.

2021. nov. 17. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!