Hányszor lehet megbocsátani egy indulatos apának és egy alkoholista anyának?
Én megértelek, hasonló cipőben járok a szüleimmel :(
Én ott tettem pontot a végére, mikor megszületett a lányom. Még mindig vannak nagyon nehéz időszakok amikor úgy érzem nem tudom ezt elfogadni, és nagyon bánt. De én elhatároztam, hogy az én gyerekem soha nem fogja megtapasztalni ezeket a dolgokat testközelből amíg rajtam múlik, így nem szeretném ha a közelébe mennének, mert nem akarom hogy bármilyen ilyen jellegű fájdalmat okozzanak neki. Bár nem is próbálnak igazából, így meg csak erősítik bennem, hogy meg sem érdemlik. Sajnos ebbe bele kell törődnöm :( És szerintem neked is bele kéne. Én sok erőt kívánok hozzá!
Igazából anyósoméknál após már olyan beteg azt se tudja ki vagyok..anyós az ilyen ünnepi látogató csak. Másik unokák jobban érdeklik -_- akkor keres ha akar még valamit :/ szóval erről is ennyit.
Próbálkoztunk ott is hogy ne ilyen legyen a kapcsolat amilyen..
Anyukám meg azért is haragszik,mert mikor meghalt az anyja és elmentünk a temetésre szóltam hogy halotti torra nemtudok bemenni mert beteg a lányom sietnem kell sajnos haza. Ezért aztán elmondott mindennek azóta tört meg jobban a kapcsolat ..
Nagyjából ennyi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!