Miért ilyenek a szüleim?
Figyelt kérdés
Szüleimmel jóba vagyok, nagyon jó kapcsolatot ápolol velük, de amikor pl venni szeretnék valami dolgot (saját pénzből) mindig mondják, hogy ne vegyem meg, mert drága, ne költsd baromságra a pénzed (pl új telefon, mert a mostani lassú, több mint 4 éves és már tölteni is nehézkesen tudom). Persze nekem az nem baromság, hanem olyan dolog, amit én mindennap használnák, de ők ezt nem tudják megérteni. Mit tehetnék, hogy rávegyem őket arra, hogy pl. ami kell nekem, azt had döntsem el én, hogy megvegyem-e vagy sem.2021. nov. 13. 00:43
1/7 anonim válasza:
Ha a te penzed, akkor mi a problema? Ennyire eletkeptelen vagy, hogy nem tudsz donteni?
2/7 anonim válasza:
Mert spórolósak és mert más generáció, számukra más az érték. Nem kell őket rávenni, a saját pénzedet arra költöd, amire akarod, azért van.
3/7 anonim válasza:
anyukammal elek, o is ilyen
egyszeruen megveszem amit szeretnek
utana mar nem tud tul sok mindent csinalni csak sirni rajta
az meg annyira nem erdekel
eveken at nem tudtam megvenni azt amit szerettem volna, es nagyon rosszul esett hogy bizonyos dolgokat nem tudtam megvenni
le kell szarni, azthiszi okosabb mert idosebb.
4/7 anonim válasza:
Sajat penzed akkor minek hozzá engedély?
5/7 anonim válasza:
Mert az én fiatalkoromban (20 évvel ezelőtt) egy 20 ezer forintos telefonnal menőnek számítottam, akkor a minimálbér 50 ezer forint volt, tehát még fél minimálbért sem tett ki a telefon ára. A mi rohadt öreg közel 40 éves boomer generációnknak igenis lehet furcsa, hogy most meg féléves fizetést költik el egy telefonra, teljesen feleslegesen.
6/7 anonim válasza:
mert nem arra használja a telefont, mint te, így nem érti a problémát
vedd meg, ha van rá pénzed. gondolom nem lesz belőle botrány, ha jó a kapcsolatotok
7/7 anonim válasza:
ne avasd be őket
a te pénzed, megrendeled megjön használod meg megkérdezik h új akkor mondod h igen és kész ha az árát kérdezik vagy meg mondod v terelsz, de hozzá teszed h teljesen megérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!