Szerintetek rossz szülő az, aki nem fizet gyerektartást?
Szerintem eléggé függ a szituációtól is.
Mondjuk ha egy becsúszott terhességről van szó, és az apa világosan elmondja, hogy ő nem akarja a gyereket és ennek ellenére az anya megtartja, akkor szerintem elfogadható, hogy nem fizet.
Ezért is tetszik, asszem a svédeknél, a törvény, hogy a férfinak joga van lemondani a gyerekről, és utána neki már semmi felelőssége nincs a gyerek felé.
Igen rossz
Én egy Ft gyerektartast nem kaptam az elmúlt 1 évben
Akarta ő is a gyereket
Igaz én mondtam ki hogy vége,ennek nyilván oka volt,de jöhetett a kicsihez,jött is egy pár alkalommal.
Azóta az ő döntése hogy nem akarja látni.
3!
A férfiak nagy többsége simán azt mondaná a tervezett gyerekre is, hogy soha nem akarta. Ha nem akar gyereket, akkor gumit húz.
"A gyerekre semmi nem jut belőle. "
Éhen hal a gyerek, nincs ruhája és lakása?
Inkább pár "apuka" tekint úgy a gyerektartásra, mintha az valami kegyadomány lenne, és amellett csak éppen a létfentartására költhet az anyuka, mert jönnek azzal a baromsággal, hogy a semmire nem elég gyerektartásból megy nyaralni. Mintha egy anyának nem lenne joga nyaralni vagy fodrászhotz menni
7
Az anya is lemondhat. Nálunk meg csakazanya mondhat le róla
"Sajnos sok anyuka a gyerektartásra úgy tekint mint kárpótlásra amiért vele van a gyerek. A gyerekre semmi nem jut belőle"
Nem? A gyerekre eső rezsit, hitelt/bérleti díjat, ruhát, kaját, gyógyszereket, higiéniai cuccokat talán nem fizetik az anyukák vagy mi? Gondolom, arra megy a gyerektartás.
Nincs olyan, hogy nem jogos a gyerektartás, míg a gyerek el van látva.
Igen, szar szülő, ugyanis a gyerekről MINDKÉT szülője EGYENLŐ részben köteles gondoskodni: ebben a természetbeli gondoskodás is benne van: magyarán hogy főz, mos, tanul vele az anya, az is. A gyerektartás az esetek kilencven százalékában a gyermek anyagi szükségleteinek a felét SEM fedezi, pedig az anyagi rész több mint felét kéne állni a nem a gyerekkel élő szülőnek, mert a plusz munka egy az egyben a másikat terheli. Úgyhogy ja, szar alak az a szülő aki még az anyagiakból IS kihúzza magát, súlyosan megkárosítja a gyereket.
Azzal meg nem kéne takarózni, hogy apuci nem is akarta a gyereket. De gumi nélkül megdugni a nőt azt akarta? Na kérem: Apuciknak is van választása, csak szeretik játszani az áldozatot, és a nőre hárítani a SAJÁT felelősségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!