Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ír rám 2 óránként hogy...

Miért ír rám 2 óránként hogy minden oké-e? O.o

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon, szüleim dolgoznak, ezen a héten mindketten délutánosok. Apum rám írt már egyszer délután 5 körül hogy minden oké-e, mondom igen. Erre most az előbb megint megkérdezte. Vajon miért kérdeziz meg ennyiszer??? Mi baj lenne?? Nem értem

2021. nov. 8. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Bár értem aggódna valaki! De, meghalt minden szülőm!😭

A mama se hív már, hogy mikor jövök haza!😭

29 évesen itt vagyok egyedül.🤧

Örülj, amíg van, aki aggódik érted!

2021. nov. 8. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom, eddig ritkán fordult elő, hogy ennyi ideig otthon egyedül legyél. Ha majd rendszeressé válnak az ilyen esték, nem fog írni.
2021. nov. 8. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:
96%
Örülj neki hogy foglalkoznak veled.
2021. nov. 8. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha még nem voltál sokat egyedül otthon, lehet, hogy szokatlan neki a helyzet, aggódik érted. Írj neki ilyenkor gyorsan, hogy pl "minden rendben, most ettem" vagy bármi ilyen kis rövid helyzetjelentést. Nem tart semmiből, neki meg megnyugtató. Ha már nagyon zavar, esetleg mondjuk megírhatod, hogy "minden oké, ha hazajössz este, beszélünk" és akkor ez egy ilyen kis jelzés, hogy kellemetlen neked, hogy sokat írogat, már nem kell többet, majd beszéltek. De mindenesetre továbbra is azt gondolom, hogy fél percig sem tart válaszolni ilyenkor, hát hagy írogasson.
2021. nov. 16. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért ne játsszuk el, hogy ez normális. 16 éves. Ott van egy házban otthon, egyedül. Bezárva (?).

Csak nem rántja magára a vízforralót, csak nem nyúl a konnektorba, csak nem folyatja túl a kádat... Én úgy gondolom, hogy lehetne nagyobb bizalom.

Most így tippre ő egy nagyon túlaggódó, túlfeltő szülő. Nem bízik benned. Vagy pont azért aggódik, mert bízhat benned előbb-utóbb sok szempontból "fölöslegessé válik" mint szülő és ez - valljuk be - meg fog történni előbb-utóbb.

Nem tudom volt-e már barátod, de előre félnék a helyedben.

Az meg a leggusztustalanabb érzelmi zsarolás, hogy van akinek egyik szülője sem él. Ettől még nem kell...szogatni valakit, pláne nem ebben az érzékeny korban

2021. nov. 17. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!