Szülőként, milyen tálalásban fogadnád ezt a legkönnyebben?
Hogyan kellene előadnia a 16 éves lányodnak, hogy a szeretőjétől kap egy lovat karácsonyra?
A költségeket sem kellene fizetnie a lánynak és nektek sem.
21!
szerető (főnév)
Nemi partner, aki nem a házastársa a partnerének.
Hogy ki, mit, hogy használ, az lenyegtelen.
A kérdésben szereplő szerető ezt jelenti.
Hacsak a ló nem lesz ott az udvarban az ünnepek valamelyik napjára (vagy már az ünnepek előtt), és nem arról van szó, hogy a korban jóval idősebb lovag beállít a lóval, meg azzal a dumával, vagy valami ilyesmivel, hogy: (nekem mondjuk - szülőként - a körítés mindegy lenne, így is-úgy is kiborulnék, bár nem vagyok szülő): "Szia Julcsi!Jó napot Géza bácsi, kezitcsókolom Kati néni!Én vagyok a Dezső, a Julcsi párja... Ehh, igen, nem egyedül jöttem. Julcsi, ez a tiéd. Maguknak meg hoztam egy üveg bort. A viszontlátásra!"
Szóval ez kb. annyira abszurd, mintha én most fognám magamat, berohannék a MediaMarktba, és közölném, hogy adják ide most azonnal a létező legerősebb számítógépet, ami van a boltba, kiperkálnám az árát, majd hazavinném, és közölném, hogy "Apa, Anya!(Most a hasamra csapok) Nyolcszázezerért vettem egy gépet, amin filmeket akarok vágni" - más téma, de mivel ennek is anyagi vonzata van, meg annak is, csak annak még érzelmi vetülete is van (ami úgy abszurd, ahogy van, de attól még van) ... Nekem, pedig 39 éves vagyok, de mivel nem engedhetem meg magamnak anyagilag, hogy 800.000-ért vegyek számítógépet, tehát ebből automatikusan és logikusan következik, hogy ebben a szüleim segítségére szorulnék... szóval nekem tuti kiborulnának egy ilyen miatt!
Iszonyat abszurd! Képtelenség!Kb. annyira, mintha egy nyolcvanéves ember akarna jelentkezni bármilyen űrprojektre.
Nekem első körben az jutott eszembe, hogy olyan röhögés törne rám, hogy biztos eltörne tőle néhány bordám.
Aztán közölném a drága kislánnyal, hogy ha elég felnőttnek érzi magát, hogy szeretőt és lovat tartson, akkor egyedül az ő felelőssége. Semmilyen közöm nem lenne ahhoz a lóhoz (pedig imádom őket), és itt nem csak az anyagiakat értem.
Hogyne tűnne fel, többen említették.
Kérdező, a szeretődről tudnak a szüleid vagy csak a ló számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!