Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » ,,miért volt ragadós a takaró? "

,,miért volt ragadós a takaró? "

Figyelt kérdés
Anyám ma reggel ki jött a szobámból és mondta hogy ragadós volt a takaróm és hogy miért erre nem tudtam semmit mondani mit hihetett?
2021. okt. 31. 08:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok megegyeztek pár szóba amit tapasztaltak. Azt én nem igen mondtam semit. Rá 10percre úgy beszéltünk mintha nem vették volna észre semit.
2021. okt. 31. 09:13
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
érdekes hogy itt mindenki a maszturbálásra gondol .. pedig a sperma pont nem ragadós.. valószínűbb , hogy ágyban evett
2021. okt. 31. 09:14
 13/26 anonim ***** válasza:
98%
Megkérdezném, hogy pontosan mire gondolt. Legyen csak zavarban nyugodtan, ha már megjegyzést tett rá, hogy én érezzem magam kínosan.
2021. okt. 31. 09:17
 14/26 anonim ***** válasza:
47%
Vegyél neki egy biológiakönyvet.
2021. okt. 31. 09:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
"Bocs anyu, máskor nem eszem bent tálca nélkül. Amúgy a zuhany alatt szoktam kiverni, ha erre gondoltál."
2021. okt. 31. 09:23
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

12-essel értek egyet. Nem vagyok férfi, viszont férjnél vagyok, és láttam már spermát elég sok helyen. Nagyon gyorsan megszárad, onnantól kemény, nem ragad. Ti pasik ennyire nem ismeritek a saját spermátokat?

Kérdező, szerintem anyád nem azért kérdezte, hogy mitől ragad a takaró, mert azt hitte összespermáztad, hanem azért, mert tényleg nem tudta elképzelni, mi ragad rajta. Tehát a kérdés pont azt jelenti, amit: nem tudta mitől ragad, és tőled érdeklődött.

Én régen kekszet mártogattam a kakaómba, és a morzsákból trutymó maradt a bögre alján. Anyám tőlem is megkérdezte, hogy mi az és mitől van. Nem azért mert magában képzelt valamit, hanem maximum bosszantotta, hogy vajon hogy csinálok valamit ilyen gusztustalanra.

2021. okt. 31. 09:31
 17/26 anonim ***** válasza:
96%
Fa arccal: "Nekem nem tűnt fel"
2021. okt. 31. 10:07
 18/26 anonim ***** válasza:
23%
Mond neki te sem tudod és derítsétek ki együtt az okát. Vagy mond neki folyik a fütyid és lehet amiatt és kérdezz rá miért. Hátha segít a kérdésben.
2021. okt. 31. 10:36
 19/26 anonim ***** válasza:
32%
sok túlfűtött gyakoris :D a ragad meg a takaró szót olvasva rögtön a fszverés jut eszük be :D
2021. okt. 31. 10:42
 20/26 kovpet ***** válasza:
45%
Biztos megfogdostad az enyves kezeddel :)
2021. okt. 31. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!