,,miért volt ragadós a takaró? "
Figyelt kérdés
Anyám ma reggel ki jött a szobámból és mondta hogy ragadós volt a takaróm és hogy miért erre nem tudtam semmit mondani mit hihetett?2021. okt. 31. 08:21
11/26 anonim válasza:
10-es vagyok megegyeztek pár szóba amit tapasztaltak. Azt én nem igen mondtam semit. Rá 10percre úgy beszéltünk mintha nem vették volna észre semit.
12/26 anonim válasza:
érdekes hogy itt mindenki a maszturbálásra gondol .. pedig a sperma pont nem ragadós.. valószínűbb , hogy ágyban evett
13/26 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy pontosan mire gondolt. Legyen csak zavarban nyugodtan, ha már megjegyzést tett rá, hogy én érezzem magam kínosan.
14/26 anonim válasza:
Vegyél neki egy biológiakönyvet.
15/26 anonim válasza:
"Bocs anyu, máskor nem eszem bent tálca nélkül. Amúgy a zuhany alatt szoktam kiverni, ha erre gondoltál."
16/26 anonim válasza:
12-essel értek egyet. Nem vagyok férfi, viszont férjnél vagyok, és láttam már spermát elég sok helyen. Nagyon gyorsan megszárad, onnantól kemény, nem ragad. Ti pasik ennyire nem ismeritek a saját spermátokat?
Kérdező, szerintem anyád nem azért kérdezte, hogy mitől ragad a takaró, mert azt hitte összespermáztad, hanem azért, mert tényleg nem tudta elképzelni, mi ragad rajta. Tehát a kérdés pont azt jelenti, amit: nem tudta mitől ragad, és tőled érdeklődött.
Én régen kekszet mártogattam a kakaómba, és a morzsákból trutymó maradt a bögre alján. Anyám tőlem is megkérdezte, hogy mi az és mitől van. Nem azért mert magában képzelt valamit, hanem maximum bosszantotta, hogy vajon hogy csinálok valamit ilyen gusztustalanra.
17/26 anonim válasza:
Fa arccal: "Nekem nem tűnt fel"
18/26 anonim válasza:
Mond neki te sem tudod és derítsétek ki együtt az okát. Vagy mond neki folyik a fütyid és lehet amiatt és kérdezz rá miért. Hátha segít a kérdésben.
19/26 anonim válasza:
sok túlfűtött gyakoris :D a ragad meg a takaró szót olvasva rögtön a fszverés jut eszük be :D
20/26 kovpet válasza:
Biztos megfogdostad az enyves kezeddel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!