Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám azért hisztizett...

Édesanyám azért hisztizett mert felköltöttem 7:45-kor, szerintetek normális?

Figyelt kérdés
A barátomnál vagyok, ma reggel bejöttünk a városba. Felhívtam édesanyámat telefonon mert tudtam hogy virágot kell vásárolni. A telefonban leszidott hogy vegyek amit akarok, az ő világa nem az enyém, ő még aludt volna. Egyébként 19 éves vagyok ő meg 50

2021. okt. 30. 07:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
10%

"és 7:45-kor még a virágos sem nyit ki..."

te sem a vidéki piacokon szoktál vásárolni, eltaláltam?

2021. okt. 30. 13:36
 22/29 anonim ***** válasza:
9%

20-as és mennyi rosszindulatú, kötekedő, aki kb minden neki nem tetsző kérdés alá odaböfögi, hogy kamu, azokhoz is, ahol tényleg segítség kellene a kérdezőnek (nyilván nem ez az).

Mi van, ha a kérdező 7:36-kor telefonált, de 7:45-öt írt, mert miért ne, nem tilos felkerekíteni? Igen, rohant kiírni a kérdést. És? Ha most írja ki, az mivel lenne másabb? (Hozzáteszem, én nem írnám ki, pont ezért gondolom tök mindegynek, hogy ő mikor teszi, szerintem ugyanolyan gáz).

2021. okt. 30. 14:08
 23/29 anonim ***** válasza:
81%
Ja, felkel a kérdező hajnalban, bejön a városba virágért. felhívja az anyját, aki durci a korai időpont miatt, és mi az első? Még le sem tette a telefont, de már írja ki a gyk-ra. Nagyon hihető.
2021. okt. 30. 14:13
 24/29 anonim ***** válasza:
14%
Ha ez a legnagyobb problémád az életben, és ezt is a gyakorikérdéseken akarod megoldani, akkor van baj, nem is kicsi...
2021. okt. 30. 14:23
 25/29 anonim ***** válasza:
81%
21 hát ja, ez igaz. bár szerintem a kérdező sem, mivel azt írta, hogy bement a városba
2021. okt. 30. 14:32
 26/29 anonim ***** válasza:
70%
25 piac a városban szokott lenni
2021. okt. 30. 14:43
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez lett volna a mai mounika show kérdés, de kicsit eltolta :D
2021. okt. 30. 17:42
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ohh várjál szerelmem, most nagyon kibuktam, kiírom gyakorira, hogy vajon szerintük is normális e hogy hisztizik az anyám."

Nekem is pontosan ez jutott eszembe, hogy még a igaz is lenne a sztori és 7:35 lenne az a 7:45 akkor is az első reakció, hogy "irgum-burgum, ilyen ideges lettem, hogy ezt itt és most a városban a virágosnál a barátom mellett állva azonnal kiírom gyakorira" :D

2021. okt. 31. 10:25
 29/29 anonim ***** válasza:
24%

Én mondjuk mint szülő, ha hétvégi legszebb álmomból ébresztve ezt a virág-dilemmát hallom meg, és nem azt, hogy bajban van, simán a büdös picsbe küldöm el, és választ se várva ráteszem a telefont.

Mert van egy határ, és ezt ilyen pitiáner kérdéssel bőven túllépte. És bőven megalapozta, hogy esetleg akkor is kinyomom, anélkül hogy felvenném, amikor valóban baj van.

F/52

2021. nov. 1. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!