Édesanyám azért hisztizett mert felköltöttem 7:45-kor, szerintetek normális?
"és 7:45-kor még a virágos sem nyit ki..."
te sem a vidéki piacokon szoktál vásárolni, eltaláltam?
20-as és mennyi rosszindulatú, kötekedő, aki kb minden neki nem tetsző kérdés alá odaböfögi, hogy kamu, azokhoz is, ahol tényleg segítség kellene a kérdezőnek (nyilván nem ez az).
Mi van, ha a kérdező 7:36-kor telefonált, de 7:45-öt írt, mert miért ne, nem tilos felkerekíteni? Igen, rohant kiírni a kérdést. És? Ha most írja ki, az mivel lenne másabb? (Hozzáteszem, én nem írnám ki, pont ezért gondolom tök mindegynek, hogy ő mikor teszi, szerintem ugyanolyan gáz).
"Ohh várjál szerelmem, most nagyon kibuktam, kiírom gyakorira, hogy vajon szerintük is normális e hogy hisztizik az anyám."
Nekem is pontosan ez jutott eszembe, hogy még a igaz is lenne a sztori és 7:35 lenne az a 7:45 akkor is az első reakció, hogy "irgum-burgum, ilyen ideges lettem, hogy ezt itt és most a városban a virágosnál a barátom mellett állva azonnal kiírom gyakorira" :D
Én mondjuk mint szülő, ha hétvégi legszebb álmomból ébresztve ezt a virág-dilemmát hallom meg, és nem azt, hogy bajban van, simán a büdös picsbe küldöm el, és választ se várva ráteszem a telefont.
Mert van egy határ, és ezt ilyen pitiáner kérdéssel bőven túllépte. És bőven megalapozta, hogy esetleg akkor is kinyomom, anélkül hogy felvenném, amikor valóban baj van.
F/52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!