Édesanyám azért hisztizett mert felköltöttem 7:45-kor, szerintetek normális?
Persze, hisztizni merészel (alias nem “jajj, üngyürübüngyürü, köszi, hogy hívtál, kincsem” stílusban, hanem merészeli közölni veled, hogy hagyd békén), miközben te pont telibe szarod őt. Ja és nem, az nem hiszti, hogy elküld a pcsába, mert szombat reggel hívogatod, miközben semmi SOS dolog nincs.
Ha kanikázni elég felnőtt vagy, talán legyél ahhoz is, hogy tiszteletben tartsd más idejét. SMS-t, chat üzenetet is küldhettél volna ebben az égetően fontos kérdésben, arra majd válaszol, ha felkelt.
Az időutazás mellett az is vicces, hogy megtörtént ez az incidens...oké... és az első gondolatod, hogy kiírod ide kérdésnek, hogy idegen emberek mit gondolnak az anyukád megnyilvánulásairól, ahelyett, hogy a pároddal beszélnéd meg, aki ott van melletted?
Elképzelem a szituációt: Ohh várjál szerelmem, most nagyon kibuktam, kiírom gyakorira, hogy vajon szerintük is normális e hogy hisztizik az anyám.
19 éves vagy. Javaslom, hogy élj! A valóságban, a valóban melletted lévő emberekkel.
A kérdésedre pedig a válaszom, hogy nem tudhatjuk, hogy anyukád miért reagált így. Ha alapból ilyen a stílusa veled, ezt akkor rég tudtad, hisz ismered, és nem kellett volna ilyen korán hívnod őt. Ha ez egy kivételes eset, akkor pedig oka volt rá, (pl nem érti, hogy a 19 éves lánya, miért nem tud megoldani egy ilyen egyszerű feladatot egyedül, és miért hívja fel szombat kora reggel emiatt) amit majd úgyis megbeszéltek.
16-os, persze, nyilván, főleg szombaton.
Véletlen sem az a trendi mostanában, hogy kuss van a szülőnek, ne legyen helikopter, hogy meri zavarni a tündibündi (felnőtt) gyerkőcöt, hát ha délig alszik, ahhoz is joga van, egyébként is köteles eltartani akár 40 évesen is, elvégre ő szülte.
Mellesleg nincs semmi bezzeg, mert nem történt meg az általad idebüfögött szituáció. Ahogy az se, amit én írtam, ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!