Szülőként engednéd a 15 éves fiad, és egy 22 éves srác kapcsolatát?
Na te már a pedofil eset vagy
Szülőként 15 éves gyereknek már nem lehet engedni vagy nem engedni ilyesmit. A felvilágosításon ebben a korban már rég túl voltak a gyerekeim . Én csak azt szerettem volna mindig,hogyha baj van , kérdése van, bizonytalan forduljon hozzám bizalommal.
A tiltás semmilyen formában nem kivitelezhető . A gyerek iskolába,edzésre,programokra jár 15 évesen ,bármikor tudnak titokban találkozni . Nevelni ebben a korban már késő .Inkább hívd meg a párját magatokhoz ,ismerkedjetek össze és ha látod,hogy normális a srác akkor megnyugszol . Igazából mást nem tehetsz.
URISTEN PERSZE
az én fiam a cuksi bottom a palija meg a top?? Hát én mindig úgy képzeltem hogy a fiam top a barinőm fia meg a kis uke de nekem így is jó!!!
Persze azért figyelnék a csávojára hogy ha bàrmi rosszat tesz a cuki kisfiammal akk ne hagyjam annyiba de am imádnám
10-es, Te voltál a 10-es. Hihi.
Gereblyére léptél.
Csak gonoszkodok, amúgy értettem, mit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!