Beleszólnátok 15 éves fiatok kapcsolatába ha a lány csak pénzzel lehúzná őt?
Ha tiltod jobban fogja akarni
Nem kapna zsebpénzt.. A lányka hamar le fog kopni ha nincs mit lenyúlni.
Bekem ez fura, a mi időnkben amig a szilülők pénzén éltünk a randinköltségeket is közösen álltuk.
Egy-egy különleges alkalmat leszámítva
Én nem értem, egy 15 éves gyereknek hogy van lehetősége ennyit költeni. Értem, hogy lopott is tőletek, de hogy olyan kártyát kapott, amivel mínuszba is tudott menni... Ez a ti felelősségetek is.
Beszéljetek vele, havi x ezer forintot kap, ebből kifér mondjuk 6-8 mekizés, de ha neki úgy jó, vehet ebből a libának is valamit, csak rajta múlik.
Az eddigi költésekről csináljatok egy összesítést, és beszélnének meg a két gyerekkel, ezért a pénzért mennyit kell dolgozni. Nyáron pedig irány a diákmunka.
Nem adnék neki pénzt. Majd rájön, mi az ábra, ha sehol a csaj.
Esetleg kicsit nézzetek utána a csajnak. Nem hiszem, hogy beéri egy 15 éves kamasszal.
Megmondanám, hogy lóghat vele, járhat vele, de ide ne hozza.
Akkor dobtam volna ki a kis szutykot, mikor olyat mond, hogy nincs cipő, nincs kapcsolat.
Tudja a fiad, hogy mi az a prostituált? Ideje lenne felvilágosítani.
Nyugodtan lehet lepontozni, de ez az a szint, amikor beleszólnék. Ez nem kapcsolat. Ácsi!
Egyetértek azzal, hogy a ti felelősségetek is a 200e Ft-os mínusz a bankszámlán. Eleve ne legyen a bankkártyájának hitelkerete (mondjuk a bankot sem értem, kin hajtja be, ha a számla tulajdonosának állandó jövedelme sincs).
Leülnék vele őszintén beszélgetni, hogy egy olyan zsaroló mondat után, hogy "ha nincs cipő, nincs kapcsolat", miért nem vágta ki azonnal a fészkes fenébe? Értem én, hogy nyilván úgy furulyáz a fiadnak, hogy olyankor a mennyországban érzi magát, na de egy férfinak önérzete is legyen már!
A pénzcsapot el kell zárni. Ha még egyszer lop, akkor onnantól sehova nem mehet, én hozom-viszem iskolába/-ból, a lánnyal nem találkozhat, és engedélyünk nélkül a lakásból sem mozdulhat ki. A kulcsát, mobiltelefonját természetesen elveszem, hétvégente pedig diákmunkával fogja visszakeresni a tőlünk lopott pénzt.
Azért mehetett mínuszba mert a nagyszülei nyugdíjából automatikusan megy 60 ezer forint havonta számlájára. Ők fizetik a judo edzést és a nyelvtanárt matek tanárt.
A kártyát elvettük a bankszámla kivonatott a forgalomról elküldtem a lány anyjának facebookon. Ott tudtam elérni kiderült nem is az ő számukat adta meg a lányuk. Ők sem tudtak erről a költekezésről. Kifizetik egy részét amit rá költött a fiam meg a kapcsolatuknak vége. Nem egy suliba járnak kb csak mozgó pénztárca volt a fiam. Ő meg teljesen kiakadt, suliba sem akar menni. Bántja hogy a kocsira eltett pénz elúszott meg a kártyája is. Jó ideig biztos nem lesz költekezés vagy bárhová is elmehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!