Szülőként engednéd a 15 éves fiad, és egy 22 éves srác kapcsolatát?
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 00:34
11/27 anonim válasza:
Szerinted ez troll válasz, miközben már lassan kötelezővé teszik.
12/27 anonim válasza:
Az ilyen kérdések marhára unalmasak már...szerintem valaki folyamatosan ilyenket ír ki kizárt hogy mindig más kérdezzen...
13/27 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
ma már volt egy
14/27 anonim válasza:
Te meg megint az a 4 pipás vagy aki mindenkit csak gyanúsítgat, hogy kamu, meg linkelgeti a szerinte hasonló kérdéseket…
15/27 anonim válasza:
Az biztos, hogy elbeszélgetnék a gyerekkel a síkosítókról meg a gumiról, mielőtt pasija lenne. De ez akkor is megtörténne, ha nőnemű a gyerek
16/27 anonim válasza:
15: Multkor engem gyanusítottál meg, hogy jajj én mondom, hogy kamu, és csodák csodája utána azt a kérdést törölték is, de most megnyugtatlak, a 14-es nem én vagyok, bármiyle hihetetlen másnak is lehet 4 pipája sőt, másnak is feltűnhet a dolog :D :D
17/27 anonim válasza:
"Tehát ha egy 15 éves fiú lefekszik egy másik sráccal, akkor azt nem lehet homoszexuális/biszexuális cselekménynek minősíteni?" És ha az , akkor mi van? Attól hogy a kormány hülye mint a segg, még vannak meleg kamaszok.
18/27 anonim válasza:
"15 évesen még nincs kifejlődve a nemi irányultság." Baromság. Te nem tudtad tizenöt évesen hogy a csajok vagy a pasik jönnek be?
19/27 anonim válasza:
Simán írtam volna, hogy nem, nagy a korkülönbség. De baráti társaságomban volt egy ilyen pár. Teljesen rendben voltak. Létezik ilyen.
20/27 anonim válasza:
Elfogadnám, pedig nem vagyok meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!