Hogy mondjam el anyának, hogy kaptam egy 1-est?
Nem értem milyen szülő-gyermek kapcsolatok vannak itt,hogy nem mernek az emberek egymással kommunikálni.
Nekem is van gyerekem de ha nem merne nekem elmondani valamit hááát...magamba néznék.
Így mond meg neki: Szia, anya! Most be kell valamit vallanom, kaptam 1-est, tudom most kiabálni fogsz velem, megversz, stb. támadj először te saját magadra az egyes miatt, így ő már nem fog annyira haragudni mert látja, hogy még jobban szenvedsz a jegy miatt mint ahogy ő mérges miatta!
Amúgy nem értem hogy miért a jegyek számítanak a mai világban, lehetsz attól még értékes ember, jó szakmával majd ha rosszak a jegyeid. Én ismerek mérnököt aki 9.ben megbukott matekból.... szóval érted?!(:
Fel a fejjel!(:
-Anya, neked mi a kedvenc számod egy és három között?
-...
-Nekem az 1-es.
- Szerencsére ma kaptam is egyet! (ha ő is az 1-est mondja te vagy a nap nyertese :-)
Aztán futás, ha elkezdi tolni a vakert vigyorogj a képébe, hogy azt hitted veled örül, hogy ilyen jó dolog történt ma, kedvenc számodat kaptad. Ígérd meg, hogy jövő héten hozol az ő kedvenc számából is egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!