Meghívnátok az alkoholista nevelőapátokat az esküvőtökre?
15 évig volt a mostohaapám, mivel kb 4 éve elvált tőle édesanyám a folyamatos italozás és cirkuszok miatt.
Igazán traumatikus gyerekkorom volt neki köszönhetően, éjjeleket nem aludtunk miatta, volt hogy kidobott a házból. Màra már megbocsàjtottam neki és próbálom a javamra fordítani ezeket a rossz élményeket.
Ritkàn talàlkozunk én próbàltam tartani vele a kapcsolatot mindenek ellenére, de ha telefonon hívtam vagy talàlkoztunk folyamatosan azon lovagolt, hogy mièrt nem hívom többet, miért hagyta el édesanyàm.
Tudom úgy illene, hogy meghívjam, legalàbbis mindenki ezt hajtogatja. Ha olyan ember lenne amilyen amúgy nem akkor én is szívesen làtnàm a vendégek között. Viszont félek attól, hogy végig anyun fog lovagolni meg a testvéremen, ès akkor nem tudjàk majd jól érezni magukat. Ha pedig ők nem tudjàk jól érezni magukat akkor én sem fogom. Az is megtörténthet, hogy csinàl egy cirkuszt...
Azért hívnàm viszont, mett ha nem akkor a testvéreimmel fog cirkuszolni, hogy én őt miért nem hìvtam meg..fogalmam sincs mit kell tenni ilyenkor. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!