Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hagyta már más is pár napra...

Hagyta már más is pár napra másra vagy az apukára a kisbabáját?

Figyelt kérdés
3 hónapja született az első kislányom. Autoimmun pajzsmirigy beteg vagyok és már terhesség előtt tervezték az eltávolító műtétet, de terhesség miatt nem végezték el rajtam. Talán most sor kerül rá, viszont szörnyen érzem magam, mert 2-4 napra magára hagyom a kislányomat. Természetesen az apukájával lesz. Félek, hogy ha sír, nem tudja megnyugtatni majd. Tudom hülyeség, de félek, hogy haragudni fog rám, vagy elfelejt a kicsikém. Nagyon fontos a műtét, mert hatalmasra nőtt már és nehezen is kapok tőle levegőt. Bízok a férjemben, de én vagyok állandóan a picivel. :(
2021. okt. 15. 10:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%

Nem fog elfelejteni.

És nekem nem úgy tűnik mintha bíznál a férjedbe vagy engedted volna annyira a nevelésbe beleszólni, hogy rá merd bízni a babád.

2021. okt. 15. 10:28
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Hát nekem úgy tűnik nem bízol a férjedben, hiába írod azt.
2021. okt. 15. 10:29
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem bízol benne...

Eleve úgy kezdted, hogy az első "kislányom". Nem csak a tiéd.

És veled is csak 3 hónapja van. Olyan pótolhatatlan te sem lehetsz még.

2021. okt. 15. 10:33
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjetek el már most készülni. A férjed legyen többet a gyerekkel. Nyilvánvaló, hogy nem bízol benne. Dolgozzatok rajta, hogy megbízhatóan tudjon vele lenni napokig.
2021. okt. 15. 10:33
 5/20 A kérdező kommentje:
3: 9 hónapot bennem volt , az én szivemet hallgatta, engem érzett.
2021. okt. 15. 10:44
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Ja, hogy te is olyan anyuka vagy aki kisajátítja a gyereket, úgy tesz mintha csak az övé lenne, az apa esélyt se kap a kicsinél, mert anyuci ettől hiszi nélkülözhetetlennek magát.... Remélhetőleg a férjed nem hagyja ezt. Rossz volt olvasni juj, megharagszik a kicsikéd, meg elfelejt, és juj mi lesz...
2021. okt. 15. 10:48
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én vizsgázni voltam oda 2 napot, mikor a fiam 4 hónap volt. Meg sem fordult a fejemben, hogy az apja nem tudná ellátni. (Tápszeres volt a kicsi)

Mondjuk mi úgy is álltunk hozzá, hogy egyenértékű szülők vagyunk. Ugyanúgy kivette a részét a jóból is, meg a macerásabb feladatokból is.

2021. okt. 15. 10:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem félni kell, hanem hagyni, hogy apuka is kivegye a részét a gyerek dolgaiból. Nem úgy kell otthagyni napokra, hogy előtte még a kezében sem fogta, aztán majd lesz valami. Tessék szépen fokozatosan elkezdeni átadni neki már most.
2021. okt. 15. 11:02
 9/20 anonim ***** válasza:
22%
Ha ennyire zavar mozgósíts más embereket a családból, akik napközben tudnak segíteni a férjednek. Anyukádat, vagy anyósodat pl ha benne jobban bízol. Ketten biztosan elbírnak vele. Írj neki órára lebontott listát, mikor, mit, hogyan kell csinálni. Ha kell kérd meg őket, hogy írjanak minden órában. Nem kell kisajátítani a babát, nem kell félned sem, hogy mást jobban megszeret. Jót is tesz szerintem neki, ha néha mással is van. Amikor három hónapos volt, én egyébként néha rábíztam a férjemre és az ikertestvérére, amíg elszaladtam a boltba meg hasonlók, nekem nagyon sok volt, hogy egész nap rajtam van a baba, kellett egy kis kikapcsolódás. Soha semmi baj nem volt, csak nem érezték annyira mit akar a gyerek, mint én, tovább tartott kitalálni.
2021. okt. 15. 12:02
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rá nyugodtan, egyenlő felek vagytok, nemde? Jól fog jönni, ha máskor pl. kikapcsolódnál egy időre.
2021. okt. 15. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!