Mit tegyek? Akaratos kisgyerek
Uncsim kislánya másfél éves és nagyon akaratos, ha valami nem tetszik neki egyből csapkod, meg nyűglődik
pl: amikor sétálunk nem lehet megfogni a kezét mert nem hagyja, (még az anyjának se)
mikor uncsim öltözteti vagy eteti is csak hisztizik és visít mintha ölnék.
Már kb mióta megszületett ez megy.
Nem akarok bele szólni a nevelésébe csak arra vagyok kiváncsi mit tehetek én mikor átmegyek havi 1-2x és velem is ezt csinálja a gyerek?
Legyek szigorú vagy hagyjam rá vagy mi legyen? (Nekem nincs gyerekem)
Nálam is ugyanez a helyzet, csak az unokatesóm gyereke fiú és három éves. Nem az én dolgom, hogy neveljem, arra ott vannak a szülei. Ha nem képes viselkedni, akkor nem fogok rá vigyázni, ilyen egyszerű...
Persze először én is próbálom játékosan a helyes útra terelni, az esetek többségében sikeresen, ha nem jön össze, hívom az anyját :)
Most van az első dackorszakában. Nna, ha lesz gyerekem, még az lesz egy gyönyörű fejezet az életemben...
Igazából csak a 15-ös véleményét tudom erősíteni ezen felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!