Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék kezdeni anyámmal?

Mit tudnék kezdeni anyámmal?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy korral jár de egyre rosszabb természete van és így is elég ritkán járok haza, de a viselkedése miatt csak még jobban taszít el itthonról és mondhatni szó szerint menekülök itthonról.

Csak hogy példákat hozzak:

Amikor hazajottem a hetvegere autóba ültem, ami sajnos lerobbant miközben úton voltam. Ez az autó anyumé és éreztem, hogy valami nem okés vele, kértem többször, hogy nézettessék meg mert valami nem okés. Természetesen ez nem történt meg ez lett az eredménye, azóta megállás nélkül engem hibáztat.

Második gyerek vagyok és mindkét tesóm itthon van, de mindig csak idősebb tesómmal szervez programokat, neki ajánl fel dolgokat és mindezt úgy, hogy én is ott ülök velük egy szobában mikor ezeket beszélik.

Én meg elég sokszor max amit kapok azok ilyen passzív agresszív kommentek.

Mindent meg akar nekem mondani, hogyan éljem az életem, mire költsem a pénzem, megszól a dolgokért amiért pénzt adok ki.

Egyszerűen egyre nehezebben viselem a stílusát, fogalmam sincs mit kezdjek vele.

2021. okt. 9. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

de akkor elmondhatnád neki, hogy ez neked mennyire rossz érzés, hogy nem érted az okát.

általában az a jó módszer, ha nem véleményt mondasz, hanem elmondod, hogy neked ez milyen érzés. arra valamit reagál. és kérdezhetsz. ha valakit hibáztatsz, akkor védekezik. ha csak arról beszélsz, hogy mit érzel, arra ő is másképp válaszol

2021. okt. 9. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Komolyan ennyire neház rájönni magától értetődő dolgokra????

Szarul érzem magam valahol: nem megyek oda!

Ehhez oszt Nobel-díj kell, öcsém!

2021. okt. 10. 00:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megertem a kérdező. Az én anyám is jobban húzott tesóm felé, mint felém. Ezt később nem éreztem, mert egyikunk sem lakott otthon. Kulon-kulon jártunk haza. Aztán csaladosok lettünk mind a ketten. Ha én kezdemenyeztem , hogy például karácsonykor jöjjünk össze süket fülekre talált. A tesóm most ugyanezt csinálja, hú de jó fej. Persze mi ki vagyunk hagyva!Segítséget tőlem minimalisan, csaladomtol egyáltalán nem fogadott el. Aztán megkaptam, hogy "dehat azok segitenek". Most kozepkoruan szembesulok vele, hogy mi is folyt és folyik a hátam mögött, mert eddig homokba dugtam a fejem. Így sokkal rosszabb. Hagyd ott őket kérdező! Ne járj ugy mint én.
2021. okt. 10. 06:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert középső gyerek vagy. Ugye? Vagy második? Nem te vagy a kedvenc sajna. Szomorú.
2021. okt. 12. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!