Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám jobban húz a pasijához,...

Anyám jobban húz a pasijához, mint az egyetlen gyerekékhez. Csak a pénz miatt?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit képzel anyám, nála úgy mokodik ez az egész, hogy ő el gondol valamit és nekem fizetnem kell a felét (ha használom pl ha nem). Mivel szóvá tettem, hogy tőlem egy budos forintot ne várjon mert én nem vagyok hajlandó fizetfetni ezt azt(baromira nem érdemli meg, mert mielőtt nekem kelett volna egy kis segítség, meg szűnt a munka helyem egy budos forinttal nem segített ki.) utána én már csak ő szerinte kotozkodom, de ő egy utolsó cigány módjára tud beszélni. A pasija ki nyalja a seggét, hozz neki ezt azt amazt... Karácsonykor be próbálkoztam ezz én is nála hát el volt ájulva. Új Samsung Tab, 4 fajta méreg drága sportcipo amit 1 éve nem húz fel mert sajnálja. Na ott nekem nem kellett több, el használom majd én. Hu akkor én voltam a mindene így még úgy meg amúgy. De mivel ez a játék nálam befejezodott most én vagyok minden utolsó, állandóan le vagyok nézve... Oké legyen így de ezzel a hozzá állása sajnos 50 éves létére meg nem. Tudatosult benne, hogy baromira egyedül fog maradni. Tényleg csak a pénz számot neki? Ahoz húz jobban?
2021. okt. 6. 14:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Hát ebből semmit nem értettem. Megpróbálnád magyarul?
2021. okt. 6. 14:39
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Most akkor erthetoen fogalmazd meg kerlek, hogy mi is a bajod pontosan, mert ez amit idehanytal, ertekelhetetlen.
2021. okt. 6. 14:40
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Azért biztos vagy már 20...neked is be kell adnod a háztartásba...
2021. okt. 6. 14:45
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Miért élsz vele?
2021. okt. 6. 15:09
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Azt írod, megszűnt a munkahelyed, akkor te már egy felnőtt ember vagy. Ha felnőtt vagy, akkor adj pénzt anyádnak, ha kér, ne élősködj rajta. A minimum, hogy a rezsi és az étel felét állod. Ez megvan már, ezen felül kér pénzt vagy mi a baj?
2021. okt. 6. 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Várj, ezt így kellett volna megírni:

Anyámmal együtt élek, a pasija nem él velünk. A pasi állandóan elhalmozza ajándékokkal, ezt én is megpróbáltam eddig, de már nem csinálom. Plusz múltkor elromlott a mosógép, anyám követelte, hogy az újnak a felét fizessem ki, hát mit képzel, az ő dolga a mosás!

2021. okt. 6. 15:30
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Meglepi: normális hogy anyádnak van kapcsolata. Újabb meglepi: ha kereső emberként anyád nyakán vagy, teljesen jogos elvárás hogy fizesd a költségek felét.
2021. okt. 6. 15:54
 8/14 anonim ***** válasza:
34%
Szeretlek
2021. okt. 6. 16:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyádnak az is a baja veled, hogy nem érthetően fogalmazni.
2021. okt. 6. 16:22
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
Az "ehyatlan gyerekek" mi akar lenni?
2021. okt. 6. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!