Miért nem akarnak támogatni a szüleim?
Úgy érzem semmiben sem támogatnak.
Pl:
Megtettszett a kamionsofőrködés, azt mondtam hogy szeretnék majd egyszer az lenni. Azt mondták az nem jó, sosem vagyok itthon, ne legyek az.
Mondtam hogy elakarok menni valahova focizni, erre azt mondták hogy az nem úgy megy hogy valahova elmegyek, fizetni kell, amúgyis suliba járok.
Aztán mondtam hogy szeretném a pénzem egy részét befektetni majd megkaptam hogy az túl veszélyes úgyis csak elbuknám a pénzt.
Mondtam nekik hogy valahogy szeretnék izmosodni mert vékony vagyok ezért elszeretnék járni edzeni. Azt mondták fogadjam el hogy ilyen a genetikám és kész, nem kell nekem súlyokat emelgetni.
Miért mondják ezeket? Ezeken kívül nagyon jó szülők mert megadtak mindent és szeretnek és én is őket, de úgy érzem, semmiben sem támogatnak.
16f

Féltenek, jót akarnak. Nekem ugyan lányom van, de én se szeretném, hogy a gyerekem/fiam kamionos legyen vagy sportoló. Nem magam miatt, hanem az ő jövője miatt. Rengeteg lemondással járna. Sok kötöttséggel is. Meg veszélyekkel. Ha nem akar majd családot, gyerekeket, stb. szíve joga ilyen utat választani. De én bízok benne, hogy harmóniában él majd a családjával, egyik fél sem lesz napokig-hetekig távol, nem akkor ér haza, mikor a gyerek és a párja már alszik, stb.
Az edzőteremmel nem tudom mi a baj, én biztos mennék a helyedben, és ez nem genetika, még betyár jól is kinézhetsz majd, amellett h a fizikumod is jobb lesz.
Ha mindenre bólogatnának, hogy jó, az hidd el rosszabb lenne. Ők csak terelgetnek, javaslatokat tesznek. De végül úgyis te döntesz majd, hogy mit csinálsz majd. :)

Kamionozás: Cigány élet, normális család nélkül, veszélyes
Foci: 16 évesen elkezdeni max hobbiból érdemes a haverokkal, mert nem leszel focista, nem lehet megélni belőle. De látjuk milyen a focisták általános megítélése
Befektetés: Milyen pénzed? Amit tőlük kaptál? Mibe fektetnél? A többségnek nincs pénzügy kultúrája, a bankbetéten kívül minden rizikó a többségnek
Gyúrás: Töntreteszi az izületeket, koksz, porok, hurkásnyakú gengszterek, rossz társaság stb.
És most csak az első pár sztereotípiát soroltam fel ami eszembe jutott.

8
Teljesen mindegy, mit hisz. Beszélgetni lehet dolgokról, felsorakoztatni érveket és ellenérveket. De legyinteni és elvetni valamit, amit a másik kitalál magának, baromi destruktív mentalitásra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!