Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg be kellett volna...

Tényleg be kellett volna apukámat avatnom ebbe?

Figyelt kérdés

Apukámmal nem rossz a kapcsolatom, de nem is túl szoros, kb 3 hetente beszélünk telefonon, és 2 havonta szoktuk meglátogatni őt. Tudni kell, hogy a szüleim 10 éves koromban elváltak, azóta arra emlékszem, hogy apukám minden döntésemet kritizálta, így nem szívesen mondok el neki fontos dolgokat. A férjemmel régóta keresünk házat, ezt apukám is tudta, nemrég végre találtunk egyet, és le is csaptunk rá. Kb egy hónap múlva mentünk apukámhoz, és elmondtuk neki, mire apukám iszonyatosan megsértődött, hogy őt kihagytuk egy ilyen fontos dologból, és utólag még annyit sem tettünk meg, hogy felhívjuk telefonon. Hogy őszinte legyek nem gondoltam hogy annyira érdekelni fogja, és ráadásul tudtam hogy csak negatív véleménye lett volna az egészről.

Szerintetek jogosan haragszik most ránk?

2021. okt. 1. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Mégis mit akar apád, felnőtt emberek vagytok, saját magatoknak vettetek ingatlant, mit akar ebben részt venni? Nem tartozik rá, mit és hol vesztek, ha nem tud örülni, maradjon csendben.
2021. okt. 1. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
felháborító a viselkedése.
2021. okt. 1. 17:56
 3/12 anonim válasza:
90%
Nem. Semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz, felnőtt ember vagy, ráadásul nem is túl szoros a kapcsolatotok. Ha mindent csak kritizálni tud, akkor nem is értem miért várta, hogy elmondd neki
2021. okt. 1. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem kellett volna! Még csak mindennapi kapcsolatban sem vagytok, ő egy előkelő idegen az életedben. Haragudjon, de szerintem ő sem tudja. hogy miért. Felejtsd el!
2021. okt. 1. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem, miért kellett volna?
2021. okt. 1. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Ez csak az ő belső feszültségét mutatja: ezekkel a kritikákkal és ellenkezésekkel próbálja bepótolni elmulasztott apai szerepét.
2021. okt. 1. 18:09
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom az a baja, hogy utólag már nem beszélhet bele. Jól tettétek, hogy nem mondtátok el.
2021. okt. 1. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Férjnél Vagy, elvileg felnőtt, miért kellett volna.
2021. okt. 1. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem az, hogy nem mondtátok előbb mutatja milyen vele a kapcsolat. Hiába akar most szorosabb kapcsolatot, volt rá x éve. Ha annyira jóban lennétek akkor rég tudja. Miért nem tett érte.

Az meg hogy neki semmi sem jó, még egy ok. Én megmondanám neki nyíltan, szemtől szmbe. Egy részt nem neki vettetek házat, nem az ő pénzén, így nincs beleszólása. És azt is megmondanám, hogy mindenben a hibát keresi.

2021. okt. 1. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos. Mivel nem vagytok szoros kapcsolatban, nem lett volna fontos őt beavatni.
2021. okt. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!