Anyukám azt hiszi hogy loptam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este a pénztárolós dobozból állítólag eltűnt valamennyi 20ezres. Csak ketten vagyunk, és azt hiszi én voltam.2021. szept. 30. 14:42
11/22 anonim 

válasza:

"Miután minden rossznak elmondott, majd 2-3 nap múlva eszébe jut, hogy hova tette el. És akkor sem fog bocsánatot kérni miatta.
Azt kell mondanom, sok szülő így viszonyul a gyerekéhez. :-( "
Aha. Van amelyik meg úgy viszonyul hozza, hogy hónapokon keresztül azt hiszi, biztos ő emlékszik rosszul. Aztán kiderül, hogy mégse. Nos, a gyerek nem kért bocsánatot.
12/22 anonim 

válasza:

Mert azt csak úgy el lehet felejteni hogy eltett az ember "néhány" húszezrest... Jó vicc.
13/22 anonim 

válasza:

Látod 12, a lepontozóim szerint simán. A szent ygerek az nem lop sosem. Nem hat. A lepontozók nyilván bele látnak az életembe. 11. voltam
14/22 anonim 

válasza:

Te komolyan törődsz a pontozással? Van néhány hülye akinek erre áll fel...
15/22 anonim 

válasza:

11 pontozóból 9 szerint nem lophat egy gyerek, egy szerint talán és egy szerint igen. Ennyiből lényeges a pontozás, hogy mennyi elvakult szülő vagy menni ártatlan kamasz van itt....
16/22 anonim 

válasza:

Itt leginkább kamaszok vannak a regisztrálási korhatár alatt legtöbben.
17/22 anonim 

válasza:

Én 48 éves szülőként pontoztalak le.
Hát, komám, ha a TE kamaszgyereked lop, akkor nézz a tükörbe, hogy mit csesztél el TE a nevelésével!
Talán azért pontoztak le sokan, mert normálisan nevelték a gyereküket, és elképzelhetetlennek tartják ezt róla.
18/22 anonim 

válasza:

Jaja utolsó, ha eltűnik otthonról "pár " húszezres, mikor csak te és a gyereked vagytok ott, az első opció hogy elfelezetted hova tettél negyven-százezer forintot. Nagyon hihető. Akkor te nem bízol a gyerekedben, hanem szimplán hülye vagy ha ez az első tipped.
19/22 anonim 

válasza:

Mert te, ha nem találsz valamennyi pénzt, arra gondolsz, hogy
"Vajon hol lehet? Ja, tudom! Biztos ellopta az a kis mocsok!"?
Szánalom.
20/22 anonim 

válasza:

Ha nem te voltál akkor nyugodt lehet a lelkiismereted legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!