Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves vagyok és van egy 7 hónapos babánk. Ha megyünk vagy jönnek hozzánk egyszerűen idegesít, hogy kézről kézre jár a gyerek, puszilgatják jobbra balra, tiszta nyál “szagú” lesz a gyerek. Ilyenkor általában utána mindig letörlöm a gyereket törlőkendővel, úgy, hogy ne lássák persze mert megbántani se akarom őket. Ti is voltatok már így? Hogyan tettétek finoman szóvá, hogy ez titeket idegesít?

2021. szept. 29. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Úgy, hogy közöltem járvány van.. Ettől függetlenül itt az ősz, megkezdődik a szokásos vírusos időszak.. Aki ezen besértődik, annyi esze is van.
2021. szept. 29. 12:55
 2/12 flora08 ***** válasza:
92%
Szia! Nincs veled semmi baj. Nem mindenki szereti a puszilkodást, én sem. Kimondottan örülök, hogy a párom családjában nem szokás. Óvónő vagyok, a gyerekeket is arra a tanítom, hogy a családtagjaikat puszilgassák, a társaikat ne, mert (mint írtam), van aki nem díjazza. (Vagy ha nagyon akar egy puszit adni a másiknak, legalább kérdezze meg előbb tőle.) Ha téged zavar, nyugodtan megkérheted a rokonokat, hogy ne tegyék. Ha kedvesen, illedelmesen szólsz, nem szabadna megsértődniük ezen.
2021. szept. 29. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán ne csókolgassa senki a gyerekemet. Ha nem muszáj, a kezét se fogdossák, mert a szájába veszi.
2021. szept. 29. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Jajj ne is mond..

Ha van járvány,ha nincs a picit NEM kell fogdosni.Főleg a kezét,mert fogzik és az az első amit a szájába vesz.

Persze vannak aki,ahogy az előbbiekben is írtak,nem ezt engedi.Én nem.

[link]

2021. szept. 29. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem az ilyen embereket. Ez egyszerűen gusztustalan, teljesen igazad van.

N

2021. szept. 29. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj. Én is 23 vagyok van egy 1,5 évesem és egy 2 hónaposom. De nem restellek az idősebbekre se rászólni hogy ne nyalogassák körbe a gyerekeket. Én a "csak a kezére egy kis puszit" - tól vagyok ki. Pont tegnap szóltam rá mamámra, hogy pont ne a kezét puszilgassa már mikor azt veszi a gyerek a szájába minden második pillanatban. De én azzal kezdem ha rokonokkal találkozunk hogy hangosan kijelentem "SENKIVEL nem puszilózunk" és ennyi.
2021. szept. 29. 14:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Huu dejo, most megnyugtattatok, hogy nem én vagyok “túl parás”, mert persze ezt is mondták már rám a szülők nagyszülők.
2021. szept. 29. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha másért nem a gyerek miatt tiszteletben illik tartani a kérést.
2021. szept. 29. 15:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy parás sőt teljesen érthető.

De nem értem miért pontoznak itt le emberek néhány választ.

2021. szept. 29. 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Kb egyidős voltam veled az első babámnál. Őszintén, Én nem adtam a kezébe senkinek, pláne az elején. Lehet mondani, hogy bunkó vagyok, de a férjemen és anyukámon kívül kb senki nem foghatta meg, ha mégis megpróbálta én rászóltam, hogy nem :) Nem magyarázkodtam, egész egyszerűen nem és kész.

Bár az Én családom ismer, tudják milyen vagyok, így kérdés nélkül megérinteni sem merték, inkább férjem felől voltak ebből 'gondok' :D

2021. szept. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!