Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon megbántottam a lányomat...

Nagyon megbántottam a lányomat, hogy tehetném jóvá?

Figyelt kérdés

Az előzménye mindennek, hogy három hónappal ezelőtt több strokeot szenvedett el és azok mellé sok más komoly egészségügyi problémát. A strokeok miatt szinte teljesen vak, a hallása is károsodott, lassan mozog és lassan illetve tagoltan és dadogva beszél. Szinte mindenben segítségre és ellátásra szorul amit mivel én vagyok az anyja értelemszerűen én nyújtok.

Mivel alig lát, ha nem segítünk neki semmit nem tud megoldani szinte. Ma már vagy ötödjére mostam fel a konyhát mert kiöntött vagy levert valamit és mikor hatodjára is megtörtént egyszerűen kifakadtam, hogy mennyire belefáradtam ebbe és mennyire nem birom már ezt tovább csinálni, stb. Megterhelő az egész helyzet főleg lelkileg de fizikailag is és az elmúlt három hónapban felgyűlt összes frusztrációmat és fájdalmamt most rázúdítottam, és úgy érzem hogy nagyon megbántottam vele. Nem akartam ezt, és most szörnyen érzem magam amiért olyan csúnyán beszéltem vele. Nem érdemelte meg, nem tehet arról ami történt vele és szegény annyira próbálkozik. Nem tudom mit mondjak neki, elé állni sem merek úgy szégyellem magam. Szerintetek mit mondjak neki, hogy tegyem jóvá hogy így viselkedtem?

2021. szept. 28. 13:04
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Mozogni alig bír meg kv vak, de a konyhába mászkál... Aki stroke-ot kap, az ilyen szinten először semmit nem tesz önállóan, mert nem képes rá.
2021. szept. 29. 06:49
 32/34 A kérdező kommentje:
Már három hónap el telt mióta kapta. Nincs lebénulva, csak lassan mozog és nem mászkált a konyhában, hanem ott volt velem. Vizet akart tölteni, ami ott volt az asztalon egy karnyújtásnyira tőle, nem az emeletre kellett érte felrohanni…
2021. szept. 29. 10:28
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mint nálunk a gyerekkel valo tanulás (tudom,hogy más kategoria)!

Nagyon nehezen jegyzi meg az anyagot és még csak másodikor. Szeptembertol idegroncs vagyok! Tegnap már ugy ordítottam,hogy a férjem kikuldott a szobábol. Nagyon rosszul érzem magam miatte, de sajnos kijott! Egyszeruen csak mondjad neki,hogy sajnálom!

2021. szept. 29. 15:46
 34/34 A kérdező kommentje:

A lelki része megterhelő számomra igazságszerint. Nézni hogy szegény mennyire szenved csak azért, hogy egy mondatot össze tudjon rakni vagy hogy magától fel tudja venni a pólóját egyszerűen borzasztó. Nekem az az idegesítő, hogy nem tudom mit tehetnék, hogy egy kicsit megkönnyítsem az életét vagy felvidítsam. Bár a körülményekhez képest nagyon jól viseli az állapotát, így is sokszor van, hogy nem tud aludni vagy sír a kétségbeesettség miatt, és ilyenkor az ember nem nagyon tud mit tenni.

Egyébként azóta megbeszéltük a dolgokat, és minden rendben. A gyerekekkel való tanulás meg valóban az egyik legidegtépőbb dolog tud lenni, szóval megértelek.

2021. szept. 29. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!