Anyám megbántott, jogosan tette?
Vicc hohy sok esetben még a szülő sem vesz normalis telefont a gyerekének erre itt a gyerek vesz a szülőnek és van képe ilyet mondani!
Én a helyedben visszavinnem a telefont és magamra koltenem a penzt! Ez a nő nem érdemel toled semmit
Köszönöm az eddigi válaszokat!
17 éves vagyok. Egy Samsung galaxy A21s 4/128-at vettem neki. Videóhívásra vettem neki, de mivel a google meet mindig összeomlott, ezért azt is megjegyezte, hogy jó régi lehet, milyen telefon, amin nem müködik a videóhívás.
Gondolom anyukád idősebb korosztály és nem nagyon ért hozzá. De igazából te ismered te tudod, hogy mikre hogyan s mint szokott reagálni. Nem lehet, hogy amiatt omlik össze a Meet mert rossz a wifi kapcsolat ? De az is lehet, hogy maga az alkalmazás ratyi. (Bár nekem eddig nem volt vele problémám.) Próbáljatok ki egy másik alkalmazást esetleg.
Nem egy csúcskategóriás telefon az tény de nem is a legócskább és ha csak a videóhívásra használja leginkább akkor teljesen mind1 milyen telefon ha rossz az internet kapcsolat vagy az alkalmazás gagyi akkor lehet 500 ezres telefon is akkor se lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!