Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért én vagyok a rossz?

Miért én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt,ebből 1 éve költöztünk össze.

A húgommal nem igazán jó a kapcsolatunk,elég nagy a korkülönbség, én 28 vagyok amíg ő 19, még tanul középiskolás,amikor elköltöztem 60km arrébb,az oka, hogy itt találtunk olcsó lakást,de munka szempontjából sok a lehetőség.

Én a 3 év alatt többször is kértem húgom, hogy találkozzunk,de folyton lerázott...volt olyan,hogy megbeszéltük,hogy lemegyek a szülővárosomba és akkor tudunk talizni,erre amikor már odaertem, közli,hogy bocs tesó mégse.. én fél év után meguntam és úgy voltam vele, ha akar akkor keressen meg én befejeztem.

Hétvégén történt egy olyan,hogy a húgom váratlanul betoppant hozzánk, 3 év után vette a fáradságot,hogy eljött látogatóba tök váratlanul,mert se egy üzenet,se egy hivás.

Nem is köszön jön be az ajtón,hogy itt van, örüljek,hogy láthatom a fejét, leül a nappaliba,le se veszi a cipőt,elkezd rágyújtani, kértem,hogy oltsa el,mert itt nem lehet,tovább szívta, kiküldtem a lépcsőházban,pofákat vágott,hogy ez csak egy kis füst,nem lesz senkinek semmi baja,miért vagyok ennyire karóttnyelt,csak lazán..

meg ilyen hülye szövegek,visszajött a lakásba elkezdett turkálni a hűtőben,hogy ő éhes, szóltam neki,hogy ne haragudj,nem otthon vagy,hanem vendégségben,engem oktatott ki,hogy hisz egy család vagyunk hadd csinálja már azt amihez kedve van,sajnos nem sajnos full üres volt a hűtőnk,semmi kajánk nem volt,mert mi úgy szoktunk vásárolni,hogy vasárnaptól-vasárnapig egyszer egy nagy bevásárlást ejtünk meg és akkor egy hétig nem kell boltba rohangálni.

Ehhez is pofákat vágott,hogy csoroság van mii,aztán majd jössz vissza anyánkhoz kopogtatni az ajtón zsíros kenyérért,mondtam neki,hogy nem és ma tervezztünk boltba menni,ha éhes akkor rendelünk pizzát,de azt meg elutasította

Megemlítettem neki ha már itt van akkor legyen szíves vissza adni azt a pénz amit kölcsön kért,nem nagy összeg valóban 5000 Ft van szó,de így lett leírva,hogy kölcsön van nyomva,nem csak szóbeszéd

Egyből elkezdett okoskodni,hogy ne legyek már ennyire soher,mit sajnálom én tőle a pénz,egy család vagyunk, undorító vagyok.

Húgom lelépett,erre anyámtól (akivel 7 éve nem tartom a kapcsolatot) jön egy telefon,hogy nem igaz, hogy így kell bánni a testvéreddel, fogjunk össze,mert csak egymásra számíthatunk bla bla..miért sajnálom tőle az az 5000 Ft,mi az,hogy se egy pohár vízzel semmivel meg nem kínálom, nem ezért neveltelek fel, nem ezért etettelek,hogy így bánj velünk,vagy talán ezért érdemlem,....

hiába mondtam el,hogy volt,anyám a húgom partját fogja.

Azóta egyikkel se beszéltem,de a mai napig nem tudom felfogni mi volt ez.

Miért mondott ilyeneket anyám

2021. szept. 27. 15:07
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Mert a húgom telojábol kinézte

Amúgy valamiért a neten is fent van a teló számom az infobel oldalán,amit nem értek,hogy lehetséges

2021. szept. 28. 06:56
 22/25 A kérdező kommentje:

Beírod a nevem a Googleba az első találat az infobel.com lesz,ott a régi lakcímem és az Új teloszámom,mert amikor leleptem otthonról megváltoztattam és új lett.

Ezt se tudom,hogy az infobelrol,hogy lehetne letörolni

2021. szept. 28. 06:58
 23/25 A kérdező kommentje:

Ha. Ennyire okosnak érzed magad írj rám privátba

Megadom a teljes nevem

Keress rá Googleba és hívj fel

Mindent szívesen elmeselek és le is tudod ellenőrizni,mert az is kint van a neten,mikor melyik, középiskolaban ballagtam el,amúgy ezt se értem,hogy egy hogy lehetséges,mert én nem írtam alá semmilyen beleegyező nyilatkozatot,hogy kint lehet a képem és a nevem.

2021. szept. 28. 07:04
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
ÓÓ hát így arc nélkül sokan elvesztik a kontrollt önmaguk felett. Nem kel velük foglalkozni...
2021. szept. 28. 11:21
 25/25 A kérdező kommentje:

Idegesít,hogy kamunak állítanak be amikor nem igaz.

Én is csináljam azt mint a Martin,hogy mindenféle hangfajlt feltöltsek ide,hogy ne kamuzzanak tovább

Ezt a szóköz dolgot se értem igazából.

2021. szept. 28. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!