Hogy tudom kiiktatni a mérgező anyámat az életemből?
Nem vagyok már 10 eves,anya es feleség vagyok.
Rohadtul elegem van belőle,egy önző undorító féreg.
Már csak hárman vagyunk testvérek,nem rég halt meg a nővérem.(nem,nem miatta ilyen)
Full alkoholista,gyógyszerfüggő,napi szinten szlapálnak az élettársával.
Szinte csak telefonon tartom vele a kapcsolatot,de nettó másfél órába síránkozik hogy milyen betegségei vannak,mennyit szenvedett hogy felnevelt minket,milyen szemétláda az apám,mennyire nem tud semmit csinálni mert fáj mindene.
Persze inni tud.
Próbáltunk segiteni összefogva letagadja hogy iszik,kimentünk tesomékkal hozzá,egy boltba nincs annyi üres borosüveg ami ott volt.
Hivogatnak minket hulla részegen hogy anyámat a mentő viszi,vagy szarrá verik egymást.
Folyamatosan uszítanak minket egymás ellen,már nem kajáljuk be,a húgom ezt mondta rólam az öcsém azt mondta a húgomról.
Undorítoak,az unokájuk közül egy sem érdekli őket,mindig valamelyik gyerekével évekig nem beszél.
A nővérem halála előtt 3 évig nem beszéltek.
Állandóan síránkozik,abszurd dolgokat mond pl hogy olyan beteg hogy 3 hete nem evett egy falatot se.
Minden hétvégére csinálnak valami cirkuszt,most például azzal hívott mind hármunkat hogy totál károsra törte a kocsiját,persze részegen.
Múlthéten szarrá verték egymást,akkor hallgattuk hogy költözik az élettársa,azóta is ott van.
Nem zavarja hogy heteken belül szülök,mindig idegesit valamivel.
Ha beszélünk meg nem kérdezné mi van velem/vagy az unokáival,eldarálja minden alkalommal hogy milyen bajai vannak,aztán még az életről is lehoz olyan jó kedvre derülök.
Komolyan létezik ilyen gonosz anya?
Egyszerüen hányingerem van tőle..
Szüntetsd meg vele a kapcsolatot, ha cirkuszol, nyomd ki a telefont.
Ne látogatsd, felesleges.
Alkoholista. Nem tudsz neki segíteni. Nem a te hibád. Nem a te dolgod.
Itt egy új telefonszám a megoldás! A babához és a tesókkal az életedhez sok boldogságot! :)
Én ezt anno úgy csináltam, hogy amikor elköltöztem, akkor telefonszámot és mailcímet váltottam. Egy rokonom volt olyan "kedves" és megadta anyámnak az új számomat, amin szó szerint zaklatni kezdett. Ezért megint számot cseréltem és megmondtam, hogy aki mégegyszer kiadja a számom, azzal nagyon nem leszek jóban.
Tizenéve nem része az életemnek és azóta jól érzem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!