Más is ideges mert otthon kell lennie?
Elköltöztem egy hete. Most haza jöttem hétvégére. S folyamatosan idegesnek érzem magam. S a vérnyomásom is magasabb folyton emelkedik.
Mondjuk nagyon idegesítenek a szüleim. Kedd óta azt hallgatom, hogy haza visznek nem kell buszoznom. De már tegnap nem volt biztos ma meg ott tartunk, hogy délután négy s nem tudom hogy jutok haza mert ha össze akarok pakolni a buszra akkor megy a hiszti. De ha mondom, hogy induljunk lassan akkor meg jönnek azzal, hogy rá érünk. Szóval buszozhatok holnap hajnalba haza.
És folyamatosan megy valamin a balhé és csak azt hallgatom hogy akarnak belerángatni.
Egyszerűen olyan ideges vagyok, hogy teljesen hányingerem van s rosszul vagyok tőlük. Már bögni tudnék, hogy haza akarok menni az albérletembe ami 90 kilométerre van. Nem bírom elviselnie őket.
Mikor itt laktam nem tudtam mennyire toxikusak együtt. Már vágyom vissza a nyugalmat.
Kerdezo, mar nem azert, de ez nem problema. Nyilvanvaloan tobb is van a hatterben, ez csak egy a sok kozul, de konyorgom, elvileg felnott vagy, fogod magad, osszepakolsz es elmesz, akkor, amikor te akarod, ennyi. Mar tegnap este is tudtad, hogy nem lesz ebbol semmi, ismered oket, gondolom nem ert meglepeteskent, hogy milyenek.
Egyebkent meg nem kell hazajarni es problema letudva.
Átérzem:/ Én még sajnos itthon lakok, de már nem bírom, jövőre fogok költözni, szóval már nem sok van hátra :)
Azért vigyázz, mindjárt jön pár gyökér hajtogatni, hogy "Visszasírod még te ezt" meg "Majd hiányozni fognak, ha már nem lesznek"...:D
Csendesen összepakolsz, elmész, az ajtóból amikor indulsz visszaszólsz, hogy sziasztok, elmentem. Aztán uccu.
Legközelebb meg ha haza akarnál jönni, jusson eszedbe, milyen pompásan szórakoztál otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!