Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék anyámmal csinálni...

Mit tudnék anyámmal csinálni (többi lenn)?

Figyelt kérdés
Aszexuális huszonéves vagyok, anyám kb. minden két percben nyaggat hogy nősüljek meg, szinte ha meglát egy korombeli lányt az utcán... Gyermek téma ugyanúgy, mondott már ilyeneket hogy a dolgom hogy aranyos unokákat hozzak a házhoz :)) Kínomban pár éve egy lányhavert mondtam a barátnőmnek, akivel időnként talizunk. Egy ideig elég volt, de már vérszemet kapott hogy mutassam be, stb. Egyszer kínomban elmondtam neki a fentieket, ideig-óráig rosszul esett neki, hogy nem szeretem ezt a lányt, de mostanában mondja hogy akkor is nősüljek meg, nem fontos hogy nem szeretem, apám sem szereti, csak nősüljek meg hogy valaki ellásson (az nem feleség hanem bejárónő). Biztos lesznek akik azt mondják, a különköltözéssel megoldódik, de őt ismerve vagy telefonon vagy látogatásokkor ezeket fogja hangoztatni. Amúgy egyedül kívánok élni, munka után egy üres csendes lakásba hazamenni, barátokkal talizni, utazgatni.

2021. szept. 25. 12:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
És élettársra se vágysz? Sok aszex nő van, lehet jól kijönnétek, és tudnátok együtt élni.
2021. szept. 25. 13:05
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, kétszer ment a rossz internet miatt.

De igen, sokan vágynak élettársra aszexuálisként is. Szerelmes is lehetsz.

2021. szept. 25. 13:06
 13/35 A kérdező kommentje:
Semmi baj, nem vágyok, gyerek így sem lenne, ő pedig szegény lány méhét vizslatná (átvitt értelemben)
2021. szept. 25. 13:13
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szó szerint ignoráld amikor ezekről kérdez,és vagy mondd meg a szemébe hogy rohadtul eleged van ebből,és ne folytassa mert kikészít vele
2021. szept. 25. 13:40
 15/35 A kérdező kommentje:
#14, szerinted nem próbáltam? Csak a maga igazát bizonygatja. Ha neki a fehér fekete, a Jóisten sem tudja a véleményét megváltoztatni.
2021. szept. 25. 13:48
 16/35 kovpet ***** válasza:
87%

És a "kínodban" egyszer nem azon agyalnál, hogy mit hazudj, hanem elmondanád az igazat? Lehet, az se számítana, de legalább igaz lenne és ahhoz tartanád magad a jövőben. Egyszer megértené.

B tervként különköltözés és ha telefonon piszkál, akkor kinyomod, ha meg személyesen, akkor hazamész. Előbb vagy utóbb csak megérti. De ahhoz az kell, hogy tudja az igazat.

2021. szept. 25. 13:56
 17/35 anonymousreview60 ***** válasza:
88%

1. Szexeltél már? Mennyi partnerrel? Milyen gyakran? Mennyire élvezted? Miért élvezted?

2. Honnan tudod, hogy aszexuális vagy, nem pedig elnyomod magadban a szexualitást? Anyád meglehetősen kontrollálónak tűnik. A nem szexelés egyrészt lehet az elől menekülés, nehogy egy hasonló nővel összekerülj. Ugyancsak lehet bosszú anyáddal szemben egyrészt, hogy csakazért se az legyen, amit ő akar, másrészt, hogy ne legyen unokája. Ezt magadban nem valószínű, hogy le tudod rendesen tisztázni.

Emiatt erősen javaslom, hogy kérd pszichológus segítségét, hogy legyen egyértelmű, hogy te tényleg aszex vagy vagy nem vagy az.

3. Akármi is a kimenet, érdemes elköltöznöd, és anyáddal a kapcsolatot visszafogni. Ez abban is segít, hogy szexelni is akaró partnert merj találni, ha akarsz, vagy szabadon aszex lehess, ha az vagy.

4. Aszexualitás. Az emberek 99%-a társat akar, szexel vagy anélkül, amint az egyénisége diktálja. A házasságot nem csak a szex tartja össze, hanem más is, és főleg a más, ha a felek aszexuálisak. A Krisnások csak gyermeknemzés céljából szexelnek. Azon kívül a szex tabu nekik. (Nem tudom, mi a rossebet csinálnak, de 7/10 alatti Krisnás csajt én még nem láttam.)

2021. szept. 25. 13:58
 18/35 A kérdező kommentje:
#16, már mondtam, a válasza hogy annyi ember él boldogtalan házasságban
2021. szept. 25. 14:07
 19/35 A kérdező kommentje:

Utolsó, szexeltem már, nem volt rossz de nem tudom miért fújják fel annyira.

Szürke aszex vagyok, magyarán nincs kizárva hogy legyenek szökőévente vágyaim de nincs rá igényem hogy valakivel megéljem.

Nem akarok társat, amennyi szociális igényem van, egy baráti beszélgetés megoldja.

2021. szept. 25. 14:09
 20/35 kovpet ***** válasza:
100%

"a válasza hogy annyi ember él boldogtalan házasságban"

A tied meg az, hogy "én ugyan nem fogok!"

2021. szept. 25. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!