Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkednek így a szuleim?

Miért viselkednek így a szuleim?

Figyelt kérdés
Anyám úgy viselkedik mint egy tini p*csa, közbe már 30+os úgy öltözködik, haspolo, oke nem erdekel hogy öltözködik, de miert viselkedik így? Teszi veszi magát, nyávog, eskuszom tobb eszem van nekem, mint neki, apukam előtt mindig megváltozik, beképzelt, nagyképű lesz, bunkó, ilyenkor is tenni szokta magát, és istenem, engem annyira irrital
2021. szept. 25. 10:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Úgy viselkednek egymással mint a 14-15 évesek, sose illetem annyira ebbe a csaladba, mert én mindig más voltam, nem vagyok se beképzelt, se nagyképű, es nem nyávogok.
2021. szept. 25. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyszer tetszett egy fiú, anyám meg azt nézte, hogy tudd engem beégetni
2021. szept. 25. 10:52
 3/3 anonim válasza:
100%

Hát elég gáz. Én is 30+ vagyok 16 a lányom. Hát nem tudom. Szeretek divatosan öltözni, de azért na.

Nem tudni, lehet nem bírja elviselni az öregedést.

Vagy szeret a középpontban lenni állandóan. Ki tudja.

2021. szept. 26. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!