Segítenél ezek után?
Anyámról van szó!
Nyáron és ősszel ovi előtt, vittük dolgozni, mentünk érte a gyerekkel, nem számítva hogy nyár van, nem kellene 6kor ébreszteni a gyereket stb és magam is aludhatnék, ha kellett főztem, vásároltam számlákat fizettem.
Azt mondta majd viszi ő is a gyereket oviba, 2 napot vitte de azt mondta ne haragudjak de nem viszi...majd amikor kedve lesz érte megy de ő belefáradt, hozzáteszem nem is kértem vigye.
Nem gond... nem haragszom tény hogy rosszul esik és nem is vettem volna zokon ha nem szól, eddig is megoldottam.
Kértem hogy hozzon nekem teát, erre is nemet mondott mert ő nem fog plusz 10 métert(!) megtenni.
Rendben ez sem probléma, majd hétfőn veszek, de ezek után muszáj nekem feláldozni magunkat hogy reggel fél 6kor keljek, gyerek 6kor hogy elvigyem dolgozni?
Tény hogy amúgy is kelek, mert nem tudok sokáig aludni de a gyereket is kitenni ennek csupán azért mert ho. dolgozom és lehet húzni az orromnál fogva a kényelméért?
Mint mondtam, nem kértem hogy vigye a gyereket ő akarta mondván segít ami kifejezetten nem is segítség mert csak elviszi az 1. Kmre lévő oviba.
Szerintem ezt át kellene beszélnetek.
Amúgy miért te viszed, nincs busz a munkahelyére?
Aki mar regebb ita gyakoris, az mar talalkozhatott a Kerdezo korabbi tiz kerdesevel, ahol ugyanezt a problemat hozta, csak mostanra mar kicifrazta.
Amikor ez a sztori kezdodott 5 eves volt a kislany es a kerdezo minden nap hajnalban felkeltette, hogy az anyjat vigyek dolgozni (biciklivel 20 perc..).
Engem mar ott felhaboritott, hogy milyen Anya az ilyen..kinozza azt a szegeny gyereket, mig az anyja kenyelmeskedik. Ahogy elnezem, a helyzet valtozatlan. Szegeny gyerek issza ennek a csatarozasnak a levet...
Igen, nekem is rémlik, hogy biciklivel nem akar menni a banya és a kérdező fuvarozza hajnalok hajnalán.
Szánalmas egy nő lehetsz kérdező. Csak a gyerekedet sajnálom. Normális nevelést nem fog kapni tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!