Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdekel ti hogy látjátok ezt...

Érdekel ti hogy látjátok ezt a helyzetet? Te tartottad el a szüleid és tesóid, mert nem nagyon akartak rendes munkát keresni. Sosem tudtál félretenni, a fizudból havi 20 rongyod maradt. Ideg beteg lettél attól hogy folyton kikapcsolták a villanyt

Figyelt kérdés
a sok segítséged ellenére is. Sok év telt el, a szüleidnek is jobban megy neked is, neked főleg. Itt jön a csavar, a szüleid örökölnek, amiből kap minden tesód, csak te maradsz ki belőle. Mert te úgyse szorulsz rá alapon. Nektek hogy esne?
2021. szept. 14. 18:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Oké, nem akarod megszakítani a kapcsolatot.

De a kölcsönökre tudsz nemet mondani?

Mert ha egyik se megy, sajnos hiába a jóakarat, nem tudunk segíteni.

2021. szept. 14. 18:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Ő a 10-est nem értem mire gondol. Nem kérem a részem egyáltalán. Nem kell sajnálni sem. Tehát nem rövidítek meg senkit sem.
2021. szept. 14. 18:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
5-osnel a pont. Ha valaki tud dolgozni, mentalisan, fizikálisan rendben van, hiaba csaladtag, biztos nem tartottam volna el. A tesoid mas kerdes, legalabb bennuk lehetett volna annyi, hogy akkor reszaranyosan neked is adnak a penzbok, nem elherdaljak... Bar ilyen csaladi hatterrel valoszinuleg sosem tanultak meg banni a penzzel.
2021. szept. 14. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy döntöttél, hogy pénzeled őket. Nyilván gazemberek voltak, ha téged pumpoltak. Nyilván egy gazember nem javul meg, várható volt, hogy te, akin röhögtek és kizsebelték, most ugyanazt kapod, röhögést és kihasználást. Tulajdonképpen rajtad állt az egész, hogy belementél ebbe a helyzetbe. Te választásod.
2021. szept. 14. 19:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
"Tehát nem rövidítek meg senkit sem." Dehogynem. Magadat, a férjedet, és ha van a gyerekedet. és nem az örökségre céloztam, hanem a "kölcsönökre" amiket soha nem kapsz vissza, vagyis lelkesen asszisztálsz hozzá hogy meglopjanak a rokonaid.
2021. szept. 14. 20:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem tartok el senkit, aki lusta elmenni melózni.
2021. szept. 14. 21:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tényleg nincs más megoldás, mint megszakítani velük a kapcsolatot.
2021. szept. 14. 22:37
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Mondok valamit kerdezo. A nagymamam az egesz orokseget a noveremre iratta,mondvan nekem mar van hazam. Oke,de en es a ferjem teremtettem magamnak, a testverem meg egy szerencsetlen aki az oroksegre var. Na ez mi? En nagymamaval megszakitottam a kapcsolatot, ugy csinalt mintha csak 1 unokaja lenne.
2021. szept. 14. 23:10
 19/19 kovpet ***** válasza:
100%

Jól értem, hogy nem csak, hogy nem adtak az örökségből, még tartoznak is és azt sem adták vissza belőle?

Ha emiatt sem szakítod meg velük a kapcsolatot, akkor mi lenne elég ahhoz?

2021. szept. 15. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!