Apától függ a napom?
Igen apádtól függ, mert ő befolyással van rátok szar dolog ilyen helyzetben lenni az tény.
De itt nincs különösebben kérdés, az ő problémájukat nem tudod megoldani helyettük csak ők, belefolyhatsz de sokat nem tehetsz. Az h apád meg megütötte anyád az meg már rég rossz, és ha anyudban van tartás akkor nem fogja eltürni se azt ami megtörtént se azt h továbbra is így bánjon vele apud. Támogasd anyudat h maradjon erős, és tartson ki.
Nem tudom hany eves vagy, de ha mar elmultal 16, akkor elvileg szolhatsz a gyerekorvosnak utaljon be pszichologushou, mert otthon gondok vannak es ez rad is kihat. Ilyenkor kerheted ne szoljanak a szuloknek es o nem is teheti meg. igy legalabb ingyen vagyis tb alapon jutsz el pszicholpgushoz. O tudna segiteni.
Nekem hasonlo problemam volt. Kesobb meg parkapcsolatokban jott elo. Sajnos akikhez erosen kotodtem, azok nagyon tudtak befolyasolni a sajat hangulatvaltozasaikkal. Ez egyfajta tarsfuggoseg. Talan ha igy rakeresel talalhatsz valami hasznosat is.
De nyugi. Gyerekkent az elso idokben istenekkent tekintunk a szuleinkre, kesobb kezdjuk megkerdojelezni oket, de a felnotte valas lenyege, hogy levalunk roluk. Ha ez megtortenik mar nem fogja elrontani apukad rossz kedve a te teljes napodat. (mint ahogy felnottkent a munkatarsunk rossz kedve se rontja el a mi teljes napunkat vagy ha a baratunk szomoru, akkor nem mi is nekiallunk szomorkodni, hanem megprobaljuk megvigasztalni,meghallgatjuk, de nem leszu k helyette ongyilkosok stb.
Az hogy apud ilyenkor peldaul gyorsan vezet es teged ez megijeszt, nyomaszt az is teljesen normalis. De megprobalhats szolni miatta.Igaz lehet ne az autoban, mert ha idegbeteg, akkor meg iniabb gyoraan hajt majd. Helyette amikor lwnyugodott es otthon vagytok hozd szoba, valahogy, hogy fu apa orulok, hogy most ilyen vidam/nyugodt etc vagy, mert a multkor ram hoztad a fraszt hogy gyorsan kezdtel el vezetni es azt hittem baleset lesz a vege. Egy ...meselte, a rokonai igy kerultek korhazba honapokra. Vagy mond neki te olyankor felsz es aggodsz es legkzelebb ha te is ott vagy inkabb alljazok felre es rugdossa meg a parkolpban a fakat vagy egyetek egy csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!