Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem gáz,hogy a szülök irigyek...

Nem gáz,hogy a szülök irigyek a gyerekük fizetésére, életmódjára?

Figyelt kérdés

Átlag felett keresek, sőt többet keresek, mint a szüleim ketten egyszerre.

Nyilván, IT területtel nehéz melléfogni.Viszont, pont a szüleim tereltek efelé a terület felé.

Viszont, az a problémám, hogy irigyek a fizetésemre ,ez több dologban is megnyilvánul.

Tegyük hozzá, ők sem kapnak olyan keveset, nem minimálbéresek.

Az a helyzet,hogy én szeretek kényelmesen élni.

Hétköznap sohasem főzök,hanem rendelek vagy elmegyek étterembe menüt enni.De, a tömegközlekedés sem a szívem csücske, ezért autó az én közlekedési eszközöm.

2021. szept. 12. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy irigyek? A mindennapi étterem, ha menüt eszel, nem drága 1 főre, az autó meg néha szükséges, amilyen a tömegközlekedés. Erre nem kell felvágni.
2021. szept. 12. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu kérdés... vagy valami nincs rendben otthon. Nekem több kollégám gyereke is fogorvos.. mi pedig mozdonyvezetők vagyunk.. ha most a gyerekem jolmenő fogorvos vagy it-s csak örülnék neki... egyen gurmé kaját, meg járjon Ferrarival.. nem érdekelne. De ha hencegni járna haza meg mutogatni a rolexet akkor úgy nyakon verném hogy a takony menetet vágna a nyakán... az más kérdés hogy mivel én neveltem nem lehet ilyen, ha egy kivagy gyökért nevelek az kivagyi gyökér lesz.

Ui: egy 2 gyermekes apuka

2021. szept. 12. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsonak igaza van, viszont tenyleg letezik ilyen amit a kerdezo irt.

Nekem is az anyam sokszor mondta, hogy bezzeg neki nem voltak olyan szep ruhai fiatalon mint nekem, nem elhetett olyan korulmenyekben, mint en. De itt lehetett erezni azon, ahogy mondta, hogy ez nem orom a szamara, hogy nekem mar jobb. Nehez ezt megfogalmazni.

2021. szept. 12. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok. Miután apám mindig elitta a pénzt, engem nagyon nem érdekel, hogy irigyek - e vagy sem. Nyugdíjasok, 20 éve csak magukat tartják el, szóval beleférne az étterem, de ez inkább felfogás kérdése, mert az drága meg pazarlás.
2021. szept. 13. 06:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

En boldog lennék és már most a szerint élek, hogy mindenünk meglegyen és tegyenek meg mindent amit én nem tudtam.

Ha évente 4x mennek nyaralni soha nem leszek irigy velük fogok örülni.

Ahogy most is ha szomorúak én is az vagyok, ha boldogok velük örülök!!!

2021. szept. 14. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!