Van itt olyan, aki ugy dontott, hogy a magzatvedo vitaminok helyett nagyon odafigyelt az eletmodjara, es a vitaminok valamint nyomelemek termeszetes bevitelere?
Én semmilyen vitamint nem szedtem egész terhesség alatt.
A terhes vitaminokban is csak az üzletet látom, de természetesen ez saját vélemény.
Én vagyok itt az egyetlen vitamin-fan? :) Abszolút születhet teljesen egészséges gyerek akkoris, ha nem szed az anyuka vitamint. A baba elveszi, ami kell neki, akár az anyuka kárára is. Főleg szerintem a szülés utáni felépülés, valamint a következő 1 év minősége függ attól, hogy ki mennyi vitamint szed. Szerintem óriási tévedés, hogy az ajánlott vitaminmennyiséget be lehet vinni csupán zöldségekkel, gyümölcsökkel, és változatos táplálkozással. Gondolj csak a C vitaminra, meg a mai zöldségek vitamintartalmára. Kiló citrom télen náthás időszakban kinek csúszik le? :) Persze megint más kérdés azt megvitatni, hogy kell-e a vitamin, vagy nem. Ártani nem árt, abban biztos vagyok. Saját magamon veszem észre, mióta több vitamint szedek, kevesebbet vagyok fáradt, ritkábban fáj a fejem, jobb a közérzetem, jobban tűröm a stresszt.
Ha a magzatvédőktől félsz, mert tényleg, szerintem az áruk és az összetételük nem épp arányos, akkor keress jó minőségű multivitamint, ami mellé az első időszakban érdemes szedni a folsavat, a magnéziumot pedig végig, a vas pedig ajánlott.
koszonom a valaszokat. En sokat olvasok e-temaban. Sok olyan eset van, hogy van egy nagyon felkapott vitamin, majd par ev mulva egy reklam a teveben, hogy ez es ez a vitamin ilyen kerokat okoz, es aki ezt szedte terhessege alatt, keresse fel a ceget, karterites gyanant.
Oszinten, inkabb legyen egy egeszseges gyerekem, mintsem, hogy kapjak egy kis penzt... (kulfoldon elek, es a gyogyszerek visszahivasa eleg gyakori) Neha az a benyomasom, hogy kontrolalni akarjak a populaciot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!