Megkéne tartanom a blokkot?
Anyám szokta írogatni, hogy miket vesz és mennyit költ a család valami cégnek és ezért szoktak kuponokat adni. Ebbe azt mondta, hogy jó lenne ha én is odaadnám a blokkokat a vásárlásaim után. Én nem költök sok mindenre, szinte csak üdítőket veszek. Mivel utálom a kávét, ezért energiaitalokat iszok helyette és már előre látom, hogy anyám állandóan veszekedne, hogy mégis hogy vagyok képes ennyit fizetni ezekért(Hell-t meg Burn-t iszok). Mielőtt valaki elkezdené, dolgozom és saját magam pénzéből veszem ezeket, mondjuk azelőtt meg zsebpénzt kaptam amit szintén arra költ az ember amire akar. Szerintetek hazavigyem a blokkokat és reménykedjek, hogy 1-2 eset után már nem fog szólni, vagy továbbra is felejtsem el elkérni a blokkokat?
20/l
9, mobilapp van és nem függ a vásárlás mennyiségétől, csak a rendszeres rögzítéstől
És van kupon a katalógusban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!