Megkéne tartanom a blokkot?
Anyám szokta írogatni, hogy miket vesz és mennyit költ a család valami cégnek és ezért szoktak kuponokat adni. Ebbe azt mondta, hogy jó lenne ha én is odaadnám a blokkokat a vásárlásaim után. Én nem költök sok mindenre, szinte csak üdítőket veszek. Mivel utálom a kávét, ezért energiaitalokat iszok helyette és már előre látom, hogy anyám állandóan veszekedne, hogy mégis hogy vagyok képes ennyit fizetni ezekért(Hell-t meg Burn-t iszok). Mielőtt valaki elkezdené, dolgozom és saját magam pénzéből veszem ezeket, mondjuk azelőtt meg zsebpénzt kaptam amit szintén arra költ az ember amire akar. Szerintetek hazavigyem a blokkokat és reménykedjek, hogy 1-2 eset után már nem fog szólni, vagy továbbra is felejtsem el elkérni a blokkokat?
20/l
Miért ne?
Anyukád meg ne szóljon bele hogy te mit veszel a saját pénzeden
#8, a gfk háztartáspanel szóra keress rá, én már nem állok velük kapcsolatban, de amikor még igen, kiküldtek egy szkennert, azzal kellett fölvinnem az aznapi vásárlást, és ha összegyűjtöttem egy rakás pontot, klassz ajándékok közül választhattam. Szóval nem pénz, és nem kupon, hanem ajándék, katalógusból. Az ajándékok nem voltak gagyik, sőt!!
Minél többet vásárolsz, annál több a pont, és annál értékesebb az ajándék, ezért kéne a kérdező anyukájának is a blokk.
Ma nem tudom, miként működnek. Ja, amúgy ők egy piackutató cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!