Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megkéne tartanom a blokkot?

Megkéne tartanom a blokkot?

Figyelt kérdés

Anyám szokta írogatni, hogy miket vesz és mennyit költ a család valami cégnek és ezért szoktak kuponokat adni. Ebbe azt mondta, hogy jó lenne ha én is odaadnám a blokkokat a vásárlásaim után. Én nem költök sok mindenre, szinte csak üdítőket veszek. Mivel utálom a kávét, ezért energiaitalokat iszok helyette és már előre látom, hogy anyám állandóan veszekedne, hogy mégis hogy vagyok képes ennyit fizetni ezekért(Hell-t meg Burn-t iszok). Mielőtt valaki elkezdené, dolgozom és saját magam pénzéből veszem ezeket, mondjuk azelőtt meg zsebpénzt kaptam amit szintén arra költ az ember amire akar. Szerintetek hazavigyem a blokkokat és reménykedjek, hogy 1-2 eset után már nem fog szólni, vagy továbbra is felejtsem el elkérni a blokkokat?

20/l

2021. szept. 11. 16:46
1 2
 1/14 anonim válasza:
94%

Miért ne?

Anyukád meg ne szóljon bele hogy te mit veszel a saját pénzeden

2021. szept. 11. 16:51
 2/14 mantis religiosa ***** válasza:
80%
Tárd elé a dolgot. Kupon és béke, vagy harc és nuku kupon.
2021. szept. 11. 17:17
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Bemész egy boltba veszel magadnak energiaitalt. Majd a széthagyott kosaraknál keresel néhány blokkot és kiválasztod azt amin vállalható dolgok vannak. Ha már az energiaitalfigyasztásodat nem mered felvállalni a szüleid előtt akkor próbálj meg trükközni.
2021. szept. 11. 17:32
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Ez az adatgyűjtés amit anyád tol, úgy működik, hogy le kell fényképezni a blokkot és az azon szereplő termékek vonalkódját egyesével beolvasni, szóval hiába adnád oda neki a blokkokat, nem tudná beregisztrálni a ital doboza nélkül.
2021. szept. 11. 17:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen? dehogy kell.
2021. szept. 11. 17:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Amiket veszek azokat hazaviszem, a hűtőben tárolom őket. Csak az áruk miatt balhézna anyám, hogy milyen drágák.
2021. szept. 11. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyádnak nem csak a blokk kellene - mint fentebb is rámutattak -, hanem a megvásárolt áruk vonalkódja is. Hivatkozz arra, hogy nem szeretnél egész nap egy csokipapírt vagy egy joghurtos dobozt magaddal cipelned, csak azért, hogy ő este becsipoghassa a te bevásárlásodat is.
2021. szept. 11. 18:06
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Off leszek, de valaki felvilágosítana, hogy ez milyen kuponos akció? Ki szervezi ezt, egy konkrét üzletlánc? Milyen néven keressem az akciót?
2021. szept. 11. 19:40
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

#8, a gfk háztartáspanel szóra keress rá, én már nem állok velük kapcsolatban, de amikor még igen, kiküldtek egy szkennert, azzal kellett fölvinnem az aznapi vásárlást, és ha összegyűjtöttem egy rakás pontot, klassz ajándékok közül választhattam. Szóval nem pénz, és nem kupon, hanem ajándék, katalógusból. Az ajándékok nem voltak gagyik, sőt!!

Minél többet vásárolsz, annál több a pont, és annál értékesebb az ajándék, ezért kéne a kérdező anyukájának is a blokk.

Ma nem tudom, miként működnek. Ja, amúgy ők egy piackutató cég.

2021. szept. 11. 20:07
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
Fizesd ki külön az energiaitalt,aztán a többi terméket. De ez így elég macerás, szóval rendszeresen biztos nem csinálnám a helyedben, esetleg heti 1x.
2021. szept. 11. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!