20 éves fiatalok! Mit szólnátok ha kiderülne a 40+ éves anyukátokról, hogy babát vár?
Nálunk ez a helyzet.
Nagyon szégyellem, de nem örülök neki:( anya sem fiatal már 43 éves lesz mire megszületik.
Nem mondtam el, hogy nem örülök, sőt az esetleges segítségemet is felajánlottam, mivel még itthon élek.
"
Engem az zavarna a legjobban, hogy a nyakamba aggat egy potenciális felelősséget anélkül, hogy megkérdezett volna."
Vicc, hogy téged kéne megkérdeznie. Semmit nem aggattak a kérdező nyakába.
Ha otthon élnék, itt kezdenék el albérletet keresni.
Nekem nem lenne szükségem arra, hogy 0-24 egy kisbaba ordítását hallgassam, mikor tanulnom, dolgoznom kéne.
Plusz onnanl kezdve csakis lábujjhegyen közlekedhetnék, mert jaj, a gyerek, aztán amikor nagyobb lesz rongál, firkál, stb., meg jönne a "pesztráld már te, mert..." - lepasszoláshullám.
Felejtős.
Utolsó, nekem ezzel nem lenne bajom, külön lakrészem van.
Mellesleg te is sírtál mikor baba voltál és te is firkáltál kisgyerekként.
Nem ilyen dolgok bolygatnának, csak olyan idegen meg furcsa ebbe belegondolni.
36-os, igen, és?
Csak hogyha azt akarom, hogy egy baba sírjon álló nap nekem, akkor az legyen a SAJÁTOM, nem pedig a 21 évvel fiatalabb kistestvérem, akit "kaptam", nem pedig vállaltam.
De látom, neked ez magas és le is pontoztál.
#34: mi történne? Ennyi erővel a kérdezővel is történhet bármi
Abszurd lenne a gyereket kérdezni, hogy szulhet-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!