Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell azért lehülyézni...

Miért kell azért lehülyézni mert elakarom adni a cipőmet?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy cipőt, viszont így hogy hordtam egy ideig már nem tetszik. Mondtam itthon, hogy elakarom adni erre egyből lehülyéztek meg lehurrogtak hogy akkor minek vettem meg, meg úgyse tudom eladni. Ezt miért kellett?

2021. szept. 5. 11:59
1 2
 1/19 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
94%

Szüleid más generáció, az ő fiatalkorukban még nem lehetett egy eladó kívánt termékkel akkora közönséget elérni, amit most a közösségi médiával, Facebookkal.

Nem csoda, ha kételkednek abban, hogy el tudod-e majd adni, próbáld meg.

2021. szept. 5. 12:04
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
el tudod adni csak jóval olcsóbban mint amennyiért vetted mert használt
2021. szept. 5. 12:04
 3/19 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Ugyanilyen cipős sztori más szemszögből máról: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
2021. szept. 5. 12:23
 4/19 A kérdező kommentje:
Jó bevallom hazudtam. Nem vettem hanem kaptam a szüleimtől (együtt mentünk boltba, ők fizették). Bocsánat mindenkitől. De valaki magyarázza el nekem légyszives, hogy ez miért baj mert tényleg szeretném őket megérteni.
2021. szept. 5. 12:29
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy fogják fel, hogy leértékeled az ajándékukat, őket magukat. Ha veszek vkinek egy nem olcsó dolgot, és megunja, és eladja, én is megsértődöm (csak én nem mondom, meg nem mutatom neki, de legközelebb nem adok neki tábla csokinál többet).
2021. szept. 5. 12:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert a szüleid nyilván úgy gondolják, nem elég megfontoltan döntöttél, hogy mi kell. Hogy nem tudod, mit akarsz, csapongsz és elhamarkodottan döntesz. És hát ebben a leírás alapján lehet is némi igazság - ami egyrészt életkori sajátosság is, majd "kinövöd" (remélhetőleg).

Használt cipőt eladni... hát, biztos van, aki megveszi, de én nem venném.

2021. szept. 5. 12:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem azért, de én sem lennék valami boldog a szüleid helyében, ha a gyerekem az újonnan vett cipőt el akarná adni, és itt nem az eladás része a gond, hanem az, hogy gondolkozz mielőtt megvetetsz velük valamit feleslegesen.

De remélem a keresett pénzt majd odaadod nekik.

2021. szept. 5. 12:35
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon nem mindegy, hogy kinek a penzen szorakozol kerdezo. Ha te vetted volna, szulokent pont leszarnam, hogy mit csinalsz a cipovel, de ha tolem konyorogtel ki egy 15-20 ezres cipot, majd utana par nap mulva hisztikezel, hogy nem jo es eladod...hat en is kiakadnek, mivel fel aron se biztos, hogy megveszik, es nem szarom en a penzt, hogy csak igy lehuzd a wc-n.
2021. szept. 5. 12:38
 9/19 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

1. Az elvárásuk szerint képesnek kell lenned, hogy eldöntsd, hogy a cipő tetszik-e vagy sem (megjegyzem: Képesnek kell lenned.)

2. Plusz az ő szemszögükből (hacsak sikeresen el nem adod, veszteség nélkül), az ő pénzüket pazaroltad.

3. "úgyse tudom eladni" Nem hisznek az onlájn piacban, és érzelmileg zsarolnak, hogy tartsd meg.

Más: Mi a francnak vettél meg egy olyan cipőt, ami nem tetszik?

2021. szept. 5. 12:53
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem viszitek vissza a boltba akkor? Legalább a teljes árat le tudnátok vásárolni, és tudnál venni egy olyan cipőt, ami esetleg tetszik.
2021. szept. 5. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!