Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Köteles a gyermek eleget...

Köteles a gyermek eleget tenni mindennek?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, szüleimmel élek még, van 2 autó a családban viszont apám mindkettőt kivitte a nagyszülőkhöz és nem hajlandó behozni a városba. A munkahelyem olyan, ahol cégkocsit használok, ez hétvégén is nálam van,használhatom néha. Apám nem dolgozik, semmit nem csinál, egészséges ember csak "belefaradt az életbe", mrg akar halni, 10 éve nem dolgozik, anyám dolgozik csak és intéz abszolút mindent, de még arra sem képes, hogy a két autó közül az egyiket behozza, hogy azzal menjen ahova kell menjen ritkán, meg hétvégén a nagyszülőkhöz ha én éppen más programra vágyom. Azt mondja nem hozza haza mert nincs értelme, úgysem használja senki. Ehelyett bármikor bárhova menni kell, én vagyok az aki hordozgatja és ő ebben semmi problémát nem lát. Külső szemmel ez így mennyire jogos és mennyire lenne nekem jogom bármit is szólni ehhez?

2021. szept. 4. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Hülyeség, menjen saját autóval. Ha meg nincs használatban, el kell adni, mert költség így is van vele.
2021. szept. 4. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
A céges autót nem használhatod privát célokra, jobb, ha ehhez tartod magad és apádat leállítod
2021. szept. 4. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Nem, nem köteles. Otthon élnie sem kötelező
2021. szept. 4. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Mondd meg, hogy : anyu, szóltak a munkahelyemen, hogy feltűnően sok km van a kocsiban, és álljak le azzal, hogy ide-oda furikázok vele a munkán kívül vagy kirúgnak.
2021. szept. 4. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
MI abban a nehézség hogy megmondd: Nem lehet céges kocsival mászkálni és pont?
2021. szept. 4. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Amit a 4-es írt az jó ötlet.
2021. szept. 4. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
3-as. Kemény felfogás. Szóval amíg a gyerek otthon lakik, addig rabszolgának számít vagy mi?
2021. szept. 4. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
39%
És aztán sok ilyen csodálkozik, hogy a miért szarik rá a gyereke magasról…..
2021. szept. 4. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!