Megvert a fiam, mit tegyek?
Te vagy az apuka,és megvert a fiad?
Hány éves vagy? 60,ő meg 40?
Ha 20,te meg 40 akkor ez egy kicsit abszurd,bár nem mondtál semmi mást el tehát nem tudom,hogy esetleg lett-e valami dolog amiért elgyengültél vagy bármi.
Kérdező, az biztos, hogy te csesztél el valamit, hogy ez megtörtént! Én még felnőttként sem mertem volna nekimenni az apámnak! Meg hát... Eleve egy gyerek tiszteli a szülőjét, és eszébe sem jut ilyesmi!
A te fiad nem tisztel téged! Nincs semmi tekintélyed! Itt valamit nagyon elrontottál a nevelésében, az biztos!
Nem akarlak elkeseríteni, de, ha eddig nem sikerült kivívnod nála a tiszteletet, akkor így elég nehéz lesz, hogy már felnőtt!
Így már csak az a választásod van, hogy megembereled magad, és nem hagyod ezt mégegyszer!
De, mint fent írták: könnyen lehet ebből tragédia! Mondjuk valamelyőtök úgy megüti másikat, hogy belehal... Vagy akár előkerül a konyhakés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!