Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kerültetek kellemetlen helyzet...

Kerültetek kellemetlen helyzetbe otthon a szőrtelenítés miatt?

Figyelt kérdés

Egyáltalán szoktatok ilyenekről beszélgetni otthon vagy valakivel? Én 13 voltam, amikor anyát megkérdeztem, lehet-e borotvám, hát kár volt. Nagyon leoltott mert milyen korai, meg szőrmók leszek. Aztán kicsit megenyhült és vett egyszer egy legolcsóbb eldobhatósat, de akkor is megmondta, lent nemhogy leszedjem, mert az mennyire k*rv*s.

Ezzel szemben, amikor ángyit kérdeztem, tőle kaptam egy igazi venus borotvát és azt mondta, nyugodtan borotváljam bárhol, ahol úgy érzem. Ő is borotválkozik rendszeresen. Azóta is otthon el van dugva, nehogy anya megtalálja. Akkor használom, amikor ő dolgozik.

2021. aug. 31. 16:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

12-13 voltam, mikor anyám exférje kitalálta, hogy büdös vagyok, szőrtelenítsek már. Beküldött a fürdőbe, és leszedte azt a néhány hónaljszőröm. (Bár hogy mitől lesz büdös egy olyan tini, aki nyáriszünetben gépezik, telózik, rajzol, naponta fürdik, hogy az jó kérdés.)

Azóta borotválom a hónaljam. Máshol is párszor borotváltam, intim helyen is szoktam rajta igazítani vele. Lábon hosszú, sok, sötét szőröm van borotvával 1 óra leszedni, és visszanő 1 nap múlva...

Mivel párom gyantázik, sokszor könyörögtem hogy nekem is legyen. Azzal a kifogással nem vette meg, hogy neki nem vált be...🙈(azóta veszek patront, lehúzócsíkot, és párom megcsinálja nekem, mivel melegítőm nincs.)

18F

2021. szept. 1. 07:41
 22/28 anonim ***** válasza:
89%

"Bár hogy mitől lesz büdös egy olyan tini, aki nyáriszünetben gépezik, telózik, rajzol, naponta fürdik, hogy az jó kérdés"

egy kamasz fiú nagyon is büdös tud lenni, és a hosszú hónaljszőr csak ront rajta

2021. szept. 1. 09:35
 23/28 kovpet ***** válasza:
100%

Nem vagyok benne biztos, de szerintem azért rugóznak ennyire ezen a témán, mert azt hiszik, hogy a kis hercegnőjük azért szőrtelenít, mert fiú van a láthatáron. Nem akarják, hogy, mondjuk 12 évesen szexeljen a kislányuk.

Lehet, el kellene magyarázni, hogy fogat is mos az ember és nem azért, mert smárolni vagy cummantani akar, csak mert neki így tetszik és így érzi magát komfortosan.

Amúgy eszem megáll, hogy egy ilyen apróság miatt képes balhézni sok szülő.

2021. szept. 1. 10:01
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Alig vártam, hogy elköltözzek. Mert a szőr az undorító, de közben meg ne borotválkozzak. Anyám partner volt ebben, vett borotvát, apám meg tette a megjegyzéseket.
2021. szept. 1. 12:30
 25/28 flora08 ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de nem értem, miért problémáznak ilyenen a szülők 😳 Mi baja lesz attól valakinek, hogy leborotválja a lábát vagy a hónalját (azon kívül, hogy esetleg még nem olyan ügyes, és picit megvágja magát)? Miért korai a borotválás, ha valakit zavar a szőrösödés? Inkább takargassa magát, meg feszengjen a többiek előtt? A kamaszok/tinik sajnos nagyon gonoszak tudnak lenni egymással, simán beszólogatnak annak, aki nem szőrtelenít. Én nem jelentettem be, vettem egy borotvát meg borotvazselét és kész. Amikor először voltam kozmetikusnál, annyit mondtam anyukámnak, kiszedettem a szemöldököm, mert zavart, hogy olyan vastag, konkrétan össze volt nőve (nyolcadikos voltam kb.). Nem lett se cérnavékony, se más színű. Mondta, hogy rendben, nem haragudott.
2021. szept. 1. 13:33
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a “megerősödik a szőr” mítoszt el kéne felejteni már!

17 éve borotválkozom kb 3 naponta (sajna a családi genetika feketeszőrös-bolyhos végét húztam) elvileg orángután lábamnak kéne lennie… :D

2021. szept. 1. 18:41
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
#25 mert ez egy sokk sok szülőnek, hogy felnő a gyereke, elkezd szexelni, kirepül a családi fészekből. egy 12 éves még gyerek, de már kamaszodik, tehát elindult a felnőtté válás útján. sok szülőt ez megijeszt
2021. szept. 1. 21:15
 28/28 Metionin ***** válasza:
100%
Én titokban ollóval vágtam rövidebbre a szőrt először, amikor már néha kilátszott a balett dresszből, olyan 12 éves koromtól. Mivel sosem voltam ujjatlan felsőben, anyám nem vette észre, máshol meg szerintem nem figyelte, pedig elég gyakran berobogott a fürdőbe amikor vécén voltam vagy zuhanyoztam. Viszont egyszer pont a kádban vágtam lefelé ollóval az intim szőrt (sajnos azt és a hónaljat valahogy apámtól örököltem mert gigadús, ellenben máshol csak szőke pihe van a mai napig) amikor hirtelen bevágta rám az ajtót anyám hogy mit csinálok ennyi ideig, én meg ijedtemben megvágtam magam. Volt nagy csodálkozás, hogy de hát miért vágom le, nem jó az úgy? Hát valóban fenomenális amikor kidudorodik a dresszből meg amikor megvan és beleragad a vér...ő könnyen beszélt, 5 szál szőr van az egész testén. Borotvát csak 15 évesen mertem venni mikor kolis lettem mert szerintem képes lett volna bejönni és azt is megnézni hogy használom.
2021. szept. 1. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!