Kerültetek kellemetlen helyzetbe otthon a szőrtelenítés miatt?
Egyáltalán szoktatok ilyenekről beszélgetni otthon vagy valakivel? Én 13 voltam, amikor anyát megkérdeztem, lehet-e borotvám, hát kár volt. Nagyon leoltott mert milyen korai, meg szőrmók leszek. Aztán kicsit megenyhült és vett egyszer egy legolcsóbb eldobhatósat, de akkor is megmondta, lent nemhogy leszedjem, mert az mennyire k*rv*s.
Ezzel szemben, amikor ángyit kérdeztem, tőle kaptam egy igazi venus borotvát és azt mondta, nyugodtan borotváljam bárhol, ahol úgy érzem. Ő is borotválkozik rendszeresen. Azóta is otthon el van dugva, nehogy anya megtalálja. Akkor használom, amikor ő dolgozik.
"Mikor ő fiatal volt, akkor állítása szerint még szabadon lobogtak a cicik és tényleg csak az hordott melltartót, akinek a méretek miatt muszáj volt"
ugyanezt hallgattam én is, nem a szüleimtől, hanem valamelyik női rokonomtól. nekem sose tiltották se a melltartót se a szőrtelenítést, de én is kérdezés nélkül sutyiban apám borotvájával kezdtem. apai nagyanyám és a lányai akadtak ki mikor felfedezték hogy 15 évesen borotválni merem a hónaljamat. elkezdtek ijesztgetni hogy be fog gyulladni és sose tűnnek el a piros foltok (nettó baromság), és hogy nagyanyám soha életében nem szőrtelenítette a lábát, mégis szőrtelen. mondom köszi, én nem akarok 60 éves koromig várni hogy magától eltűnjön. elkezdtem gyantáztatni is, aztán pár évre rá kaptam egy epilátort a keresztanyámtól. azóta lábon epilálok, hónaljamat borotválom, szemöldökömet és a bikinivonalamat csipesszel szedem, bajszomat vagy gyantázom vagy csipesszel szedem. máshol nem szőrtelenítek.
15 éves korom óta szőrtelenítem az intim régiót. Anyám egyszer meglátta, volt nyavalygás, meg hápogás. Én meg visszaszóltam, hogy nekem ez így jó, tessék csendben maradni (na, ez nem pont ezekkel a szavakkal történt a lázadó 15 éves fejemmel, de ez a lényege...).
Soha többé nem hánytorgatta fel.
F/52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!