Mit tennétek ha a szüleitek elvennék az ÖSSZES pénzeteket, amit ti kerestetek meg munkával egyéb dologgal stb. szóval semmi közük nincs hozzá? És csak annyit kapnátok ami utazásra megy el ?
Figyelt kérdés
Ebbe a helyzetbe vagyok, érdekel mások hogy állnak hozzá. (Százezrekről beszélünk) Tini vagyok.2021. aug. 30. 16:45
21/22 A kérdező kommentje:
Magam kerestem, tőlük semmit nem kapok. Kollégiumba biztos nem mehetek, mert nem engednek, de akkor inkább, hagyom a picsába az egészet és nem megyek el dolgozni, csak azért hogy elvegyék az összeset... Megvárom még elmegyek egyetemre (akkor már nagykorú leszek) és végre nem kell majd eltűrnöm őket.
2021. szept. 5. 17:12
22/22 anonim válasza:
Hát majd mikor mondogatják, mért nem dolgozol, megmondod, hogy mert elvették a béredet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!