Mit tennétek ha a szüleitek elvennék az ÖSSZES pénzeteket, amit ti kerestetek meg munkával egyéb dologgal stb. szóval semmi közük nincs hozzá? És csak annyit kapnátok ami utazásra megy el ?
Figyelt kérdés
Ebbe a helyzetbe vagyok, érdekel mások hogy állnak hozzá. (Százezrekről beszélünk) Tini vagyok.2021. aug. 30. 16:45
11/22 anonim válasza:
Ezt csak az tudja, aki benne van, volt. Nem tudod azt mondani, hogy nem. Akkor jön a zsarolás. Legegyszerűbb, ha pl nagyszülőktől kérsz segítséget. Ők be tudják rakni neked úgy, hogy csak akkor veheted ki, ha betöltöd a 18-at. Vagy náluk tudod tartani. Átérzem a helyzeted. Én ahogy betöltöttem a 18-at, húztam onnan. Azóta se beszélek velük. Ott rohadjanak meg ahol vannak. Most öcsém minden pénzét szedték el. (Millió felett!) Én adtam volna fedelet a feje fölé, csak a rezsit kellett volna fizetniük, külön lakhattak volna, de nem. Inkább maradt, és konkrétan kisemmizték. Hát az én lelkiismeretem tiszta. Én konkrétan a dugi pénzemmel szöktem el, (szűk millió) azóta vettem egy saját házat. Saját erőből. Hogy güzültem, mint állat? Igen. De megvan. Úgyhogy nincs lehetetlen, de ne foglalkozz velük. Amint szabadulsz tőlük, többet nem kell feléjük se nézni.
12/22 anonim válasza:
#11 Volt dugi pénzed!
Tehát nem vették el az összeset, mint ahogy a kérdező állítja.
Legyen neki is.
M9ndja h nem fizették k8, vagy csak részletben fizetnek neki stb. Innen is onnan is lecsal belőle, és tatatááá
13/22 anonim válasza:
12! Azért volt, mert nem tudták. Miután megtudták, egyből mindenre kellett volna nekik. Úgyhogy inkább léptem. (Utána több hét múlva találkoztunk, és még azt mondja, nem kéne megbeszélni, hogy akkor most mi van, én meg elküldtem a brantba.) Én nem azért jártam sokszor iskola előtt dolgozni, hogy a férgek ne dolgozzanak, és milliós hobbit űzzenek. (Örököltek, csak ugye a pénz el lett baxva, utána meg nem volt havi több száz ezer a fenntartásra.) Nem dolgoznak, otthon csinálnak ezt-azt, van olyan hónap mikor milliók vannak, van, amikor hónapokig egy fillér sem. Amikor van akkor minden van, mikor nincs, meg eltartatják magunkat tesómmal...
14/22 anonim válasza:
Elteszed, és megmondod h nincs és kész.
15/22 anonim válasza:
Akkor azért csak tudtad titkolni egy darabig, ha millás összeggeldobbantottál.
Gondolom nem egy hét suli előtti melóval kapartad össze ezt a pénzt.
16/22 anonim válasza:
De szomorúak ezek a válaszok...
Ha nem tudsz bankszámlát nyitni, akkor dugd el a pénzt valahova és mondd, hogy elköltötted.
17/22 anonim válasza:
Mire kell, nem mindegy. Csekket befizetni? Rossz helyzetben vagytok? Kaptam én is rokontól pénzt ballagásra, gondolom, hogy vegyek rajta valamit, anyám elkérte, sosem láttam viszont, se pénz, se ajándék.
18/22 anonim válasza:
Én letagadnám mennyit kaptam és csak egy részét adnám oda, így tudsz félretenni. Csak vigyázni a kutató szülőkkel, mert amelyik képes elszedni a gyereke pénzét, az általában szeret kutatni a cuccok között, dugipénzt keresni. Mondjuk tényleg nem mindegy hogy kajára kell, vagy új TV-re, de tényleg nem a gyerek feladata eltartani a szüleit.
19/22 A kérdező kommentje:
Áh a fas@om ki van az egésszel. Értelmetlen szaros dolgokra verik el, aztán még nekik áll feljebb. Életkedvem is elmegy.
2021. szept. 3. 12:50
20/22 anonim válasza:
Ha nem azért veszik el, hogy neked tegyék félre (a válaszaidból most már úgy gondolom, nem ez a helyzet), akkor csak egyet tehetsz: megpróbálsz a saját lábadra állni. Iskola, munka, kollégium, vagy albérlet. Nem tudom, honnan vannak százezreid, ha munkával kerested, akkor nem vagy elveszett ember, meg tudod oldani. Ha azonban kaptad, akkor akkor nem lehettek nehéz anyagi helyzetben, így szokatlan lenne neked, ha magadat kellene eltartani, de ha elég erős vagy lelkileg, és kitartó, akkor meg tudsz szabadulni tőlük. Persze, azt mindenképpen meg kell várnod, hogy nagykorú legyél, addig leginkább egy kollégium lehetne a megoldás. Nem is annyira a pénzed elvételére, de a függetlenedés megkezdésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!