Miert csinalhatja ezt apam es a felesege?
Nem az apád attól még hogy a spermáját adta megcsinálásodhoz.
Az apa az aki felnevel tisztességgel, ez az ember nem apa,le se szart. Én rá se néznék a féregre
Sajnálom,hogy ezt kellett átélned.
Fiatal vagy,természetes,hogy hittél a csodában.Ne foglalkozz azokkal,akik itt osztják neked az észt,hogy mégis,mit gondoltál,meg ilyen hülyeségek!
Egy próbát megért!
A nemzőapádra pedig szégyen és gyalázat ez a viselkedés.De tudod,ő veszített veled,legyen e az ő szegénységi bizonyítványa.
Tudom,könnyű mondani,de próbáld meg elengedni ha nem keres....
A felesége féltékeny valószínű,osztozni nem akar,legyen az bármi is,amit félt tőled.
Szóval,fel a fejjel,az élet nem igazságos,de az ember hatalmas túlélő tud lenni.
Legyen szép napod.
Gondolom a kérdezőnek nem az apjával volt negatív a találkozás, hanem a feleségével. Ha annak idején jogilag teljesen lemondott rólad, akkor az öröklésben se jelentesz veszélyt. Inkább azt gondolta a nő, hogy most hogy előkerültél a nyakukra fogsz járni. Ha apád vevő rá, akkor nagy ritkán találkozhattok, bár a helyedben nem erőltetném, tudomásul kell venni, hogy más életet él (a legjobb úgy kezelni, mint egy halottat).
Egy rokonomról a szülőanyja mondott le és intézetbe adta, egy véletlen folyamán pár éve találkozott az egyik testvérével (évekig azt se tudta, hogy vannak testvérei), így találta meg az igazi anyját. Beszéltek 2x igazából választ akart, hogy miért tette meg amit tett, megkapta, többet nem is óhajt vele se beszélni, se találkozni. Eddig se volt szülőanyja, hát ezután se lesz, azokat tekint családjának, akik felnevelték.i
12es!
Nem fizetett apam soha egy vasat sem nekem gyerektartaskent.
Volt neveloapam de sajnos 10eves koromban meghalt.
En nem a pénz miatt kerestem fel apam, hisz a gyerektartasnal se szóltunk soha h nem fizetett, pedig már abban az időben is Dubaiba jártak nyaralni az új feleseggel.
5. Az lehet, h figyelemebe kell venni, h uj elete van. De ez a muki mar csinalt egy gyereket, akiert nem vallalt felelosseget semmilyen szinten.
A felesegetol valt el, nem a gyerektol.
Ha az en Anyukamra tett volna megjegyzest, eligazitottam volna a szajat azt hazajovok.
Sztem se menj tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!